Daar loop je dan in de stad, en wat spot ik daar? Die sneakers waar ik al jaren naar opzoek was! Alleen staan ze nergens in de winkel. Wat doe je dan? Juist! Je maakt snel een foto en whatsappt deze naar Sneakermatch zodat hun gelijk voor jou op onderzoek uit kunnen gaan!

Sneakermatch

Op sneakermatch.com kun je door middel van een whatsapp foto er achter komen welke toffe sneakers iemand die je voorbij zag lopen droeg. Zo kun je jezelf dus een akward moment besparen en er toch achter komen waar je die toffe sneakers kan scoren. Even stiekem een foto maken, en door appen naar 06 373 964 29 en binnen de kortste keren scoor je die toffe sneakers zelf.

Naast deze handige service bestaat er ook een handige site genaamd sneakerjagers.nl. Via deze site kun je heel makkelijk achterhalen waar je een bepaalde sneaker voor de beste prijs kan kopen. Het is eigenlijk een soort google, maar dan voor schoenen. Je hoeft alleen het een merk, model of kleur in te voeren en je krijgt alle toffe schoenen te zien. In totaal hebben ze meer dan 50.000 soorten sneakers verzameld uit meer dan 65 winkels! Een mega compleet aanbod dus.

feet-349687_1280

Gezien ik zelf echt een mega schoenen verzameling heb, en een zwak voor sneakers denk ik dat ik echt nog wel eens gebruik zal gaan maken van deze twee sites. Hopelijk heb jij ook wat aan deze twee tips gehad!

Ben jij ook een sneaker jager?

Handtekening Jamey