Vaderdag is natuurlijk al bijna en voor de mensen die nog last minute een leuk cadeau zoeken zijn de boxershorts van Dann Hensums misschien een leuk idee! En wat geef je vader die eigenlijk alles al heeft? Dan kom je al snel uit een cadeau om ‘iets te smeren’ of een geurtje maar een origineel cadeau zijn een setje boxers! Ik vertel je er graag wat meer over. Kijk je mee?

Tip! Boxershorts by Dann Hensums

Een boxershort zegt veel over een man. Zo heb je de strakke speedo types, de losse boxers of zelfs de tanga types. Boven de broekrand dragen is tegenwoordig ook niet meer dan normaal. Je kunt dus wel zeggen dat de heren boxershort een echt styling item is in de kast van een man. Dus waarom zou je zo’n leuke hippe boxershort niet cadeau geven voor Vaderdag?!

second-skin-dann-hensums

Nou is mijn vader niet het Tanga type en al helemaal niet van de gekke prints en drukke motiefjes. De boxershorts van Dann Hensums passen dan ook echt perfect bij mijn paps. Dann Hensums staat voor kwaliteit, comfort en klasse. Bij het maken van de boxers zijn innovatieve materialen gebruikt als lycra en zorgt ervoor dat de boxershort niet kruipt en het model (ook na vele keren wassen) goed in vorm blijf. Door de comfortabele elastieken band blijft de boxer goed op zijn plek. En dat is iets waar veel mannen wel waarde aan hechten.

Dann Hensums 1

Boxershorts kleuren handboek

De kleur van een heren boxershort zegt heel veel over de man die hem draagt. Ik heb daarom een aantal kleur betekenissen voor je opgezocht zodat je zeker weten de juiste kleur koopt voor je vader (of vriend).

Zwart is de perfecte kleur voor de praktische, ambitieuze, sterke en stoere man.
Wit is voor de zelfverzekerde, kalme en tedere man.
Blauw is een goede kleur voor de mysterieuze maar ook vriendelijke en creatieve man.
Geel staat voor een vrolijke, liefdevolle en avontuurlijke vader.
Groen is de perfecte kleur voor de relaxte en onafhankelijke vader.
Rood staat voor de spannende vader die graag in het middelpunt staat.

Bij Dann Hensums kun je alle soorten kleuren boxershorts scoren voor Vaderdag. En met de super actie die ze nu hebben lopen scoor je ze ook nog eens voor een prikkie. Dann Hensums Boxershorts heb je namelijk al vanaf €9,95! En niet geheel onbelangrijk, alle bestellingen boven de 39 euro (4 boxers) worden GRATIS thuisbezorgd.

Welke kleur boxershort zou jij voor je vader halen?

Nieuwehandtekening