Het is al weer even geleden dat ik een leuke wishlist heb samengesteld. En gezien de feestdagen er aan komen is het wel handig om alvast te kijken wat er op mijn verlanglijstje kan komen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

wishlist golden-rose

Zoals je kunt zien staan er weer een hoop beauty producten op mijn wishlist. Hoewel ik natuurlijk al een hele kamer vol heb met lipsticks kan ik nooit genoeg krijgen. Deze super mooie Crayon lipsticks van Golden Rose staan al een tijdje op mijn wishlist. Een tijdje terug heb ik er al 1 mogen proberen en ik ben echt helemaal verkocht. Ze hebben een prachtige matte finish en kosten ook niet veel. Je kunt je onder andere aanschaffen bij koosvanderbeek.nl *hint voor mijn vriendje!*

wishlist sacha-boots

Ook zit ik al een tijdje te kijken naar nieuwe winterlaarzen. En hoewel ik niet snel ga voor hele hoge laarzen wil ik toch wel echt gaan kijken voor mooie over knee boots van Sacha. Ik twijfel alleen nog een beetje of ik wil gaan voor mooie grijze of bruine laarzen. Voor mij is het aller belangrijkste dat ik er op kan lopen, een hele hoge hak is dus niet voor mij weg gelegd. Ook vind ik het zelf erg fijn als de laarzen een rits hebben. Maar die zijn er niet heel veel merk ik. Even goed zoeken nog dus!

wishlist ultimate

Ook wil ik al een paar jaar een keer een advent kalender aanschaffen. Maar tegenwoordig is er zo veel keuzen dat ik gewoon niet kan kiezen. De Ultimate adventkalender van The Body Shop klinkt wel enorm interessant. Er zouden namelijk onder andere producten uit de Drops of Youth en Oils of Life collectie in zitten. Wel een prijzige kalender overigens, hij kost maar liefst €115!

Ik ga nog eens goed nadenken over wat er allemaal nog meer op mijn wishlist komt te staan. Wat staat er allemaal op jouw wishlist?

Handtekening Jamey