Hoewel ik pas een jaar geleden een nieuwe bank heb gekocht ziet hij er inmiddels niet meer uit. Door de verhuisstress is onze kat Puma flink los gegaan op de bank. Gelukkig is hij nu weer gekalmeerd en kunnen we gaan kijken naar een nieuwe bank. Tijd om wat inspiratie op te doen dus!

Omdat wij de woonkamer in een soort van L vorm hebben is het het mooiste om een lekkere comfortabele hoekbank te nemen. Zo heb je geen loze ruimte en kunnen we lekker met het koude weer tegen elkaar aan knuffelen met een warme kop thee en een dekentje. We houden beide erg van af en toe lekker luieren, dus comfort is wel een belangrijk punt bij ons.

1325101

Gelukkig hebben ze bij de Leenbakker een flink aanbod van banken voor een leuke prijs. We zijn dan natuurlijk gelijk even gaan rondneuzen en kwamen al gelijk bij een paar prachtige hoekbanken uit. Help! Dat word nog lastig kiezen!

1325126

Het liefst zou ik willen gaan voor een lichte bank. Maar omdat we ook een kinderwens hebben leek me dat niet zo handig. Als ik nu een bank koop wil ik er toch nog echt wel een paar jaar mee vooruit kunnen. En met een lichte bank is de kans op vlekken toch snel groter. Hoewel, zo’n licht blauwe bank is toch ook wel enorm gaaf vind je niet?

10910035-0100

Lastig kiezen hoor! Er zijn zoveel keuzes en toch zo weinig. De meeste “donkerdere” banken zijn namelijk heel strak. En het liefste wil ik juist een hoekbank waarin je wegzakt tussen de kussens. Maar met de juiste kussens denk ik wel dat je dat bijna bij elke bank kan creëren. Het belangrijkste is dat je dan wel creatief blijft kijken naar een bank. En zoek naar een bank met potentie.

Ik denk dat wij nog even verder moeten zoeken. Gelukkig hebben we voldoende inspiratie opgedaan. Hopelijk jij ook?

Handtekening Jamey