Een heerlijk sauna gevoel tijdens deze koude snotter dagen. Klinkt heerlijk toch? De nieuwe Therme Finn Sauna producten zijn bij ons thuis een regelrechte hit bij de snotterende mannen en vrouwen! Lees je mee?

De afgelopen 2 weken zijn er in mijn directe omgeving al 3 mensen inclusief ik zelf ziek geworden. Helaas konden ook wij niet ontkomen aan de welbekende griep en hebben wij het snotteren helaas niet kunnen ontwijken. Heel toevallig kwamen net de nieuwe Therme Finn Sauna producten binnen en toen ik alleen de doos al opende kwam de eucalyptus geur mij al tegemoet en ging mijn neus gelijk open staan. Ik heb dus gelijk alle producten meegenomen in de douche en ben ze uitgebreid gaan testen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Finn Sauna Showergel

De finn Sauna Shower Gel komt in de welbekende tube van Therme. De tube vind ik persoonlijk niet heel bijzonder meer omdat hij voor elke lijn het zelfde is. Gelukkig is het wel erg handig met doseren. De geur is echt onwijs lekker. Bram omschreef de douchegel als heerlijk fris en een echte tinteling voor zijn huidje. We hebben de douchegel beide een week lang gebruikt (inmiddels is de tube al bijna op) en zijn er enorm over te spreken. Als je wat snotterig bent raad ik je echt aan om deze te gebruiken want in combinatie met een hete douche ben je zo van je verkoudheid af!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Finn Sauna Hot/Cold Scrub

De hot/cold scrub is een zoutscrub die de dode huidcellen verwijderd en de celvernieuwing stimuleert. De scrub zit vol eucalyptus en menthol olien. Dit merk je ook direct. Net als de showergel komt de frisse geur je tegemoet. Ik gebruikte zelf graag een scrub handschoen tijdens het douchen omdat ik het altijd erg vervelend vind om de korreltjes onder mijn nagels te krijgen. Na een goede scrub beurt heb ik echt nog tot een uur later een heerlijk frisse tinteling op mijn huidje gevoeld. Het voelt zo lekker fris aan! Echt een aanrader dus.

Therme finn Sauna 4

Therme finn Sauna 2

De Therme Finn Sauna producten zijn onder andere te koop bij de Douglas en de Kruidvat maar ook via de site van Therme. De Finn Sauna Showergel kost €4,65 en de Finn Sauna hot/cold Scrub is te koop voor €9,80. En wat al helemaal leuk is is dat ze bij de Kruidvat  nu 1+1 gratis hebben op alle producten van Therme!

Wat vind jij fijne douche producten om te gebruiken als je verkouden bent?

Nieuwehandtekening