The Body Shop Shea Butter lijn

Hul jezelf in hydratatie en geniet van de zachte nootachtige geur met de vernieuwde The Body Shop Shea Butter lijn! Sheaboter geeft de huid en haren extra hydratatie en verzorging. Zeker in de winter en zomermaanden is het één van mijn favoriete ingrediënten!

The Body Shop Shea Butter lijn

Over The Body Shop Shea Butter lijn

Sheaboter is een perfect ingrediënt voor huid en haarverzorging, vanwege de extra verzorgende werking. The Body Shop gebruikt ingredienten die Community Trade zijn, en met de hand verbouwd worden door vrouwen uit dorpen in Noord-Ghana. Door de huid te verwennen met deze lijn ondersteun je ook de Ghanese gemeenschap.

The Body Shop Shea Butter lijn

The Body Shop Shea Butter Nourishing Body Lotion

Deze heerlijke body lotion is perfect voor de zeer droge huid. De lotion voelt zacht en romig aan en smelt snel samen met de huid. Hierna voelt de huid heerlijk zacht en gevoed en dat gecombineerd met een zacht nootachtige geur, heerlijk! Mijn huid blijft de hele dag zacht aanvoelen en heb totaal geen last meer van een trekkerige huid.

Nourishing Body Lotion is online verkrijgbaar bij The Body Shop voor €10,00 200ml

The Body Shop Shea Butter lijn

The Body Shop Shea Butter Shampoo & Conditioner

De haar- producten uit deze lijn zijn ideaal als je last hebt van droog en pluizig haar, wat o.a. beschadigd is door verven en stylen. De haar- producten zijn vrij van SLS en SLES. Zowel de shampoo als de conditioner zijn verrijkt met voedende ingrediënten. Na gebruik voelt mijn haar gevoed aan, wel iets last van verlies van volume dus niet te veel conditioner gebruiken adviseer ik. Mijn haar glanst hier na en is makkelijk te kammen.

Shea Butter Shampoo & Conditioner zijn verkrijgbaar bij The Body Shop voor €7.00 250ml per stuk

The Body Shop Shea Butter lijn

The Body Shop Shea Butter lijn

The Body Shop Shea Butter Hair Mask

Nog één van de nieuwste producten uit de Shea Butter lijn is dit heerlijke intensieve haarmasker. Verrijkt met voeden ingrediënten zoals sheaboter, kokosolie, olijfolie en Vitamine E. Het haarmasker zit in een grote pot waar je wel een tijd mee vooruit kunt. Het masker breng je aan op vochtig haar en laat het zo’n 10 min. goed intrekken. Je haar krijgt hiervan echt een boost. Dit kan je een keer per week toepassen.

Shea Butter Hair Mask is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €15,00 250ml

The Body Shop Shea Butter lijn

The Body Shop Shea Butter lijn

The Body Shop Shea Butter lijn

The Body Shop Pure Shea Butter

In deze lijn zit ook een product met 100% shea boter. Dit kan je voor allerlei doeleinde gebruiken. Bijv. op extra droge plekken op de huid aanbrengen en lekker laten intrekken, voor je handen/nagelriemen. Dat maakt shea botter zo’n mooi product het is veelzijdig en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Pure Shea Butter 100% is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €16,00 150ml

The Body Shop Shea Butter lijn

Ben je opzoek naar heerlijk en voedende producten voor haar en huid dan is deze vernieuwde lijn van The Body Shop iets voor jouw!

Ben jij al bekend met de producten uit de Shea Butter lijn van The Body Shop?

The Body Shop Shea Butter lijn