Wie The Body Shop zegt kent natuurlijk hun immens populaire body butters wel. En elk jaar hebben ze rond de feestdagen weer een aantal nieuwe seasonal body butters. Ik heb ze mogen testen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De Seasonal geuren van dit jaar zijn Frosted Plum, Vanilla Chai en Frosted Berries. Klinkt dat niet verleidelijk? Waar ik vooral erg benieuwd naar ben/was is Vanilla Chai. Vroeger was ik namelijk al fan van deze geur body butter en ik ben dan ook benieuwd of dat nu nog steeds zo is.

Frosted Plum

Deze body butter is gemaakt van een aantal heerlijke bloemen en pruimen. Nou is pruim niet de eerste beste geur die ik zou pakken uit een rek, toch was ik verbaasd door de daadwerkelijke geur. Het is namelijk een heerlijk zoete geur met daarin een vleugje pioenroos en magnolia. Echt heerlijk!

Vanille Chai

Net als de andere butters zorgt Vanilla Chai voor een 24 uur lang gehydrateerde huid. Zoals je wel verwacht heeft deze butter een heerlijk zoete vanille geur maar toch is hij niet te heftig. De geur is voor mij het makkelijkst te omschrijven als een warm zoete winterse geur.

Frosted Berries

Frosted Berries is een geur die echt bij je moet passen. Hij bestaat uit diverse rode bessen en heeft daarna ook het een en ander aan bloemen wat je terug ruikt. Je moet wel echt van een zoete fruit geur houden want het is een vrij heftige geur die lang blijft hangen. Persoonlijk houd ik daar wat minder van.

Wat mij verder opviel aan de drie seasonal body butters is dat ze alle drie wel een ander soort textuur hebben. De een heeft net een wat dikkere substantie dan de ander. Zelf vind ik Vanilla Chai het lekkerste ruiken en ook smeren omdat deze wat dikker is van textuur.

De seasonal body butters van The Body Shop met een inhoud van 200ml kosten €17,00 per stuk, de kleine variant van 50ml kosten €6,00 en zijn zowel via de webshop als in de winkel te koop.

Welke body butter lijkt jou het lekkerst?

Handtekening Jamey