Nourishing Body Butter Trio hoofdfoto

Vandaag heb ik weer een hele leuke giftset voor jullie, namelijk de Nourishing Body Butter Trio, met de drie populairste bodybuttermini’s van The Body Shop! . En wie word er nou niet blij van de producten van The Body Shop? Nou ik zeker wel, en helemaal als het body butters zijn. Hoe ze ruiken en wat ze voor je huid kunnen betekenen vertel ik vandaag. lees je mee?

Nourishing Body Butter Trio intro

Over Nourishing Body Butter Trio

In deze Trio verpakking vind je drie van de meest populaire body butters van The Body shop en dat klopt wel want ook mijn favoriet ziet hier tussen. Body Butter zorgt altijd voor een intensieve verzorging van de huid en gaat uitdrogen tegen, ideaal voor de koude maanden. Daarnaast is deze Trio ook erg leuk om te geven tijdens de kerstdag, met deze verpakking kom ik al wel in de kerstsfeer!

Almond Milk &Honey

The Body Shop Almond Milk & Honey Body Butter 50ml

De Almond Milk & Honey is ideaal voor de gevoelige huid. De butter voelt vol en romig aan zoals je dat mag verwachten van een body butter. Zeker door kou en ook door binnen zitten met de kachel aan, droogt je huid uit. Vaak merk je dit doordat de huid gaat trekken en soms zelf gaat schilferen. Deze body butter beloofd 48 uur hydratie en ik ervaar zelf ook dat mijn huid de hele dag zacht en soepel aan voelt. De formule is verrijkt met honing en biologische amandelmelk en is supervoedend en heeft een heerlijke zoete honing geur.

Ik gebruik de body butter in de avond na het douchen. Ik besteed bij het is smeren vooral aandacht op de droge plekken, zoals; Knieën, voeten en elle bogen. Ook omdat ik psoriasis heb zijn die plekken zo droog dat het pijn doet. Ik merk dat deze body butter’s van The Body Shop gelijk dat verminderen en mijn huid soepel maakt. De volgende ochtend en de rest van de dag blijft dat gehydrateerde gevoel.

Mango Body Butter

The Body Shop Mango Body Butter

Even in deze koude maanden in gedachten wegvluchten naar de tropen? Dat kan met deze heerlijk Body Butter in de geur Mango! Het is een heerlijke zomerse en frisse geur, dit je lichamelijk en geestelijk gelijk een boost geven. Deze butter is vochtregulerend en brengt dus het vochtgehalte in de huid in balans. De formule te verrijkt met Mangopitolie en de butter waarvan dit gemaakt is komt uit Ghana en is Community Fair Trade.

Ik vind deze butter qua geur zelf erg fijn te gebruiken in de ochtend, je word gewoon opgewekt van de geur. De body butter trekt snel in en laat geen vettig laagje achter, dus heb je haast je kan gelijk je kleren aan doen!

Moringa

The Body Shop Moringa Body Butter

En dan zijn we aangekomen bij de laatste body butter van deze set en tevens mijn favoriet; Moringa. Ohhh wat hou ik van deze geur, ik denk dat wel weet wat ik mezelf met kerst geef. De geur is licht en bloemerig en misschien ook wel romantisch, kan dat qua geur? Vind ik wel! Deze body butter is verrijkt met handgeplukte moringazaadolie en weet je elke keer dat je de Moringa body butter gebruikt, word je huid zachter en soepel. Ook deze body butter geeft de hele dag hydratie en houd de huid soepel.

Nourishing Body Butter Trio hoofdfoto

Nourishing Body Butter Trio is een fijn cadeautje om te geven in de kouden winter maanden, om de huid goed te verzorgen en te ondersteunen. Ik vind alle drie de geuren erg lekker maar Moringa blijft toch mijn favoriet!

Nourishing Body Butter Trio Giftset is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €15,00

The Body Shop Giftset