The Body Shop Lemon Hair & Body Wash

Ik heb de afgelopen tijd de heerlijke nieuwe verfrissende Lemon lijn van The Body Shop gebruikt. Deze opkikker kon ik wel gebruiken in deze tijd! De producten zitten vol essentiële oliën van citroenschil wat als eigenschap een zuiverende werking heeft. Ik kan je zeggen The Body Shop Lemon werkt opwekkend voor  zowel lichaam en geest! Heb ik je al enthousiast gemaakt, lees dan gauw verder!

The Body Shop Lemon

Over The Body Shop Lemon

Ik begrijp dat veel mensen de geur van citroen vooral doet denken aan de zomer. Maar in de koude wintermaanden vind ik deze lijn nog helemaal zo verkeerd niet. De geur van citroen geeft je een heerlijke boost en die kunnen we nu allemaal wel goed gebruiken. De producten van The Body Shop zijn vegan en bevat 100% gerecycled plastic en Community Fair Trade-gerecycled plastic uit India.

 

The Body Shop Lemon

The Body Shop Lemon – Purifying Hair & Body Wash

Toen ik The Body Shop Lemon producten ontving kon ik niet wachten om onder de douche te springen! Hier in huis doen citroengeuren het sowieso erg goed de laatste tijd. Met de Purifing hair & body wash heb je zeker een goed begin of einde van je dag. Het fijne is dat deze wash zowel voor je haren als voor je lichaam gebruikt kan worden. Ik heb hem zelf alleen gebruikt voor mijn lichaam. Als je hem aanbrengt op de vochtige huid en goed in masseert, begint de wash rijkelijk te schuimen wat toch een extra schoon gevoel geeft. Terwijl je het aanbreng op de huid komt de citroengeur vrij en dit ruikt echt als pure citroen. Niet zo gek want hier in zit essentiële olie in van citroenschil, wat een zuiverende werking heeft op de huid. Na douche voelt de huid niet droog of trekkerig aan maar ik vind toch altijd wel lekker om daarna nog mijn huid extra te verzorgen en te hydrateren met een body lotion.

The Body Shop Lemon – Purifying Hair & Body Wash is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €12,00 400ml

The Body Shop Lemon

The Body Shop Lemon – Purifying Face Wash

De Lemon purifying face wash is perfect om je dag met frisse wangen te beginnen en af te sluiten! Ik gebruik de face wash nadat ik mijn make-up heb verwijderd. Ik gebruik de face wash in combinatie met een gezichtsborstel voor extra diepe reiniging van mijn huid. Je kan natuurlijk ook gewoon gebruik maken van je handen. Je brengt een kleine hoeveelheid aan op je handpalmen of gezichtsborstel en masseer het zachtjes in op de huid met een rond draaiende beweging. Er ontstaat tijdens het aanbrengen een zachte schuim laag en de citroengeur komt vrij. Vervolgens spoel je de huid schoon met lauw water of deppend met een washandje.

De Lemon face wash verwijderd zichtbaar en onzichtbaar vuil van het gezicht en heeft een diep reinigde werkingen. Ook hierin zit weer de heerlijke essentiële citroenolie en is verrijkt met biologische Community Trade aloë vera uit Mexico, bekend om zijn rustgevende werking. Resultaat is een frisse en stralend huid!

The Body Shop Lemon – Purifying Face Wash is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €13,00 125ml

The Body Shop Lemon

The Body Shop Lemon – Protecting Hand & Body Lotion

Na reinigen komt verzorgen en hydrateren en daarom zijn we nu aangekomen bij de Lemon protecting hand & body lotion! De lotion heeft de eigenschap om de huid intensief te hydrateren, verzorgen en te verfrissen. Ik gebruik de lotion voornamelijk voor het verzorgen van mijn lichaam en als het nodig is voor de handen. De textuur is vol, romig en tegelijk luchtig.

Ik breng de lotion aan na het douche of bad op een droge huid. Ik breng een gewenste hoeveelheid aan op de huid en masseer het zachtjes in. De lotion trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Deze vochtregulerende lotion voor droge huid werkt tot 72 uur hydraterend, en heeft een superfrisse geur en helpt de huid te beschermen tegen uitdrogende effecten van buitenaf.

The Body Shop Lemon – Protecting Hand & Body Lotion is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €12,00 200ml

The Body Shop Lemon

Ik denk dat jullie inmiddels wel door hebben dat ik fan ben ben van de The Body Shop Lemon lijn. Ik gebruik de producten zowel in de avond als ochtend, zeker als ik even een extra boost nodig heb pak ik ze er snel bij. Naast de heerlijk geur van citroen werken ze stuk voor stuk ook hydrateren en verzorgend.

Leestip! The Body Shop CBD Skincare of The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Lemon