The Body Shop Ginger Collectie

We weten allemaal hoe goed Gember voor je is en het word niet voor niets de ‘wonderwortel’ genoemd. Gember bevat heilzame eigenschappen wat goed is voor je gezondheid en zo ook voor je huid. Het is wel een smaak en geur waar je van moet houden en persoonlijk vind ik het heerlijk! Vandaag laat ik jullie de nieuwste LE The Body Shop Ginger Collectie zien!

Ginger Shower Gel

Special Edition Ginger Shower Gel is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €7,00 – 2ml

Ginger Shower Gel

Ik vind deze lijn persoonlijk vooral het fijnste om in de ochtend te gebruiken. Dat komt door de pittige en frisse geur van gember, die je echt heerlijk wakker laat worden met een verfrissend effect.

Deze shower gel reinigt de huid op een milde wijze en maakt tevens je huid weer heerlijk zacht! De shower gel schuimt goed en is makkelijk te verdelen over je gehele lichaam. Ik gebruik per keer een kleine hoeveelheid, ongeveer te grote van mijn handpalm.

De ginger shower gel is verrijkt met gemberwortelextract uit India en biologische  Community  Trade-rietsuiker uit Paraguay, wat trouwens geldt voor alle producten uit deze lijn.

Ginger Body Scrub

Special Edition Ginger Body Scrub is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €18,00- 250ml

Ginger Body Scrub

Ik geef toe ik was voorheen nogal wat nalatig met het scrubben van mijn lichaam. Maar daar is nu verandering in gekomen dankzij de LE Ginger body scrub van The Body Shop. Ik gebruik hem elke zaterdag ochtend na dat ik alle rust wakker geworden ben. Het is niet alleen een goed begin van mijn dag maar ook van mijn weekend!

Wat mij gelijk om viel is dat de scrub in een lekker laag ‘olie’ zit en bevat hele fijne en milde scrub deeltjes.  De scrub verwijderd dode huidcellen en maakt je huid weer heerlijk glad en zacht. Ook bij de scrub ruik je heel goed de sterkte, pittige gember, love it!

Ginger Body Yoghurt

Special Edition Ginger Body Yoghurt is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €10,00-200ml

Ginger Body Yoghurt

Body Yoghurt vind ikzelf erg fijn en lekker te gebruiken na een dagje volop in de zon te hebben gezetten. Het geeft namelijk door de luchtige substantie een verfrissend effect helemaal gecombineerd met de geur van gember. Het voordeel hiervan is dat de body yoghurt voor 48 uur hydratatie zorgt.

De body yoghurt is makkelijk aan te brengen en te verdelen over je lichaam. Hij trekt snel in waardoor je daarna gelijk kan aankleden zonder dat het vlekken geeft. De huid voelt hierdoor zacht en soepel aan.

Ginger Softening Body Butter

Special Edition Ginger Softening Body Butter is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €16,00-200ml

Ginger Softening Body Butter

Weet je waar ik en mijn huid gek op zijn? Body butters! Ik gebruik het voornamelijk net voordat ik ga slapen zodat het lekker kan intrekken en wat extra’s op de plekken die wat droger zijn. Deze rijke body butter geeft een intense hydratatie en maakt de huid weer soepel en super zacht. Deze body butter is 100% vegan en biedt maar liefst 72 uur hydratatie.

De The Body Shop Ginger Collectie is tot nu toe één van mijn favoriete lijn van The Body Shop! De geur is erg persoonlijk dat wel en je moet ervan houden, wat ik zeker doe. De geur is sterk en pittig en zoals de body butter die ik in de avond aanbreng deze ruik ik bijna de gehele volgende dag ook nog.

Tip: Lees hier meer reviews over de andere geuren van The Body Shop

Heb jij de The Body Shop Ginger Collectie al geprobeerd?

The Body Shop Ginger Collectie