Na of tijdens een warme dag je even opfrissen. Soms is dat gewoon lekker. Zeker wanneer je lekker in het zonnetje op een terras zit. Daar heeft the Body Shop de nieuwe Face Mists voor ontwikkeld! Benieuwd? Lees. Dan snel verder.

De Face Mists van The Body Shop zijn een van de allernieuwste producten in hun assortiment. Naast dat ze heerlijk ruiken hebben ze ook allemaal hun eigen functie en geur. En het goede nieuws, ze zijn vanaf mei al te koop! Lekker inslaan voor de zomer vakantie dus.

Mandarin Energising

Zoals de naam al zegt is deze Face Mist verrijkt met natuurlijke extracten van de mandarijn. Deze mist revitaliseert de huid en zorgt weer voor een gezonde glans. Qua geur is hij gelukkig niet te overheersend. Het geeft me een beetje een zwoel zomer avond gevoel.

 

Mint Mattifying Face Mist

Heb jij net als mij ook van een glanzende huid? Dan is deze spray echt ideaal. Door de mint en zeewier extracten matteert deze spray de huid en loop je niet als een glanzende tomaat als de temperaturen oplopen. Zoals je kunt verwachten met mint verkoelt deze spray lekker en ruikt hij ook heerlijk fris.

Coco Calming Face Mist

Dit is niet mijn favoriet. Ik word al misschien bij de geur van Cocos tegenwoordig. Deze mist zou de huid lekker moeten verzachten. Maar zoals je wel kunt raden heb ik deze dus niet geprobeerd.

Strawberry Smoothing Face Mist

Jaaaa, hier houd ik weer wel van. Lekker zoet! De Strawberry Smoothing Face Mist zou je huid gladder en egaler moeten laten ogen. Klinkt prima! Zeker wanneer je nog wat leuke vakantie kliekjes wilt maken!

Rose Dewy Glow Face Mist

En als laatste is er nog de Rosy Dewy Glow Face Mist. Deze is verreikt met rozen, frambozen en kersen extracten. Ik ben zelf altijd gek op producten waar rozen extracten in zitten. Dit maakt mijn huid altijd gelijk zo heel mooier.

Qua verpakking ben ik enorm blij dat ze pocket size zijn. Je kunt ze daardoor altijd meenemen in je tas zonder gelijk liters aan spul mee te sjouwen. De spray is klein, compact en heerlijk verfrissend. De Face Mists zijn vanaf mei te koop en kosten €8 (60ml) per stuk.

Welke geur lijkt jou het lekkerste?

Handtekening Jamey