Ik zag het pallet al een aantal keer voorbij komen en de meningen verschillen heel erg. Ik besloot het ‘The Blushed Nudes’ pallet van Maybelline zelf eens te proberen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

The Blushed Nudes

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op het eerste gezicht ziet het pallet er prima uit. Niet de meest luxe uitstraling maar wel netjes verpakt. De kleuren in het pallet deden mij al gelijk denken aan mijn Urban Decay Palletten. Maar goed UD heeft dan ook echt een gat in de markt gevonden en elk cosmetica merk heeft wel een soortgelijk pallet. Het pallet heeft in totaal 12 mooie bruin en roze tinten die zowel mat als shimmers hebben.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het doosje zit ook een kwastje. Aan beide kanten zit een applicator. Persoonlijk gooi ik dit soort kwastjes altijd aan de kant en grijp ik naar mijn Real Techniques kwasten. Maar mocht je geen andere kwasten hebben is deze natuurlijk ook prima.

Blushed Nudes 12

Zoals je aan de swatches kan zien is de bovenste rij wat lichter. Je ziet dus niet echt alle kleuren heel goed. Het zijn voornameljk wat mattere kleuren.

Blushed Nudes 13

De tweede rij swatches zijn wat donkerder. Dit zijn voornamelijk bruine shimmer kleuren (waar ik ook echt heel erg fan van ben!). Aan de swatches te zien zijn de oogschaduws prima gepigmenteerd. Ik ben nu toch wel erg nieuwsgierig geworden want zodra andere bloggers een look gingen maken vielen de kleuren erg tegen. Dus, laten we de proef op de som nemen!

Blushed Nudes 1

Helaas moet ik de andere bloggers gelijk geven. De kleuren worden er niet echt mooier van bij mijn look. De kleuren zijn heel licht en zacht waardoor je ze bijna niet meer ziet. Ik heb ook geprobeerd de oogschaduw nat aan te brengen maar dit was geen succes.

Conclusie? Het pallet is erg mooi als je van subtiele looks houd, maar voor €15,99 vind ik het wel een beetje aan de dure kant. Het oogschaduwpalette ‘The Blushed Nudes’ van Maybelline is onder andere te koop bij diverse drogisterijen en webshops.

Wat vind jij van The Blushed Nudes? Hot or Not?

Nieuwehandtekening