Het testpanel is weer aan de slag gegaan! Dit maal hebben ze de L’Oréal Paris False Lash Wings Butterfly Sculpt Mascara getest. Benieuwd hoe de reacties zijn? Lees dan snel verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

imke

Imke

Toen ik de mascara voor het eerst probeerde vond ik het best lastig om mooi aan te brengen. De ene kant van het borsteltje was te dik en de andere kant weer juist te dun. Nadat ik hem een paar keer had gebruikt lukte het al wat beter. Het geeft een mooi effect, alleen moet je wel even de tijd nemen om het er goed op te krijgen. Verder is het makkelijk te verwijderen maar is hij jammer genoeg niet waterproof.

IMG_7983

Jolanda

Ik heb de L’Oréal Paris False Lash Wings Butterfly Sculpt Mascara in totaal 3 dagen geprobeerd. Normaal gebruik altijd een borsteltje met haren. Het borsteltje van de False Lash Sculpt mascara is heel anders dan ik gewend ben. Hij heeft aan 1 kant een rubberen borsteltje en aan de andere kant een soort van rubberen haren. Omdat ik hele lange wimpers heb vond ik de mascara heel lastig in gebruik. Ik kreeg helaas ook veel klontjes, dat vind ik persoonlijk niet erg mooi. Wat wel een voordeel is is dat deze mascara heel makkelijk te verwijderen is.

IMG_7975

Susan

Bij het openen van de mascara zag ik dat er geen ‘normaal’ borsteltje aan zat zoals ik gewend ben. Dat word dus voor mij een uitdaging. Ik vond de mascara moeilijk aan brengen, de ene kant van het borsteltje is te dik, de andere kant te dun. Ik sta liever niet te lang voor de spiegel om mijn mascara aan te brengen ’s morgens dus deze mascara is helaas niet zo geschikt voor mij.

IMG_7973

Jody

De L’Oréal Paris False Lash Wings Butterfly Sculpt Mascara is fijn om aan te brengen en zorgt er best goed voor dat de wimpers uit elkaar blijven waardoor je echt een soort butterfly effect krijgt. Mijn wimpers hebben er helaas alleen altijd moeite mee om mooi omhoog te blijven. Daarom gebruik ik ook waterproof mascara gezien dit wel werkt voor mij. Helaas bleven mijn wimpers nu ook in het begin mooi omhoog maar zakte ze na 5 minuten naar beneden. Wellicht dat de waterproof variant voor mij beter werkt.

anouk

Anouk

Ik vind het een hele fijne mascara.  Ik heb wel eens vaker mascara’s met een plat borsteltje en dat werkt bij mij altijd  prima. De mascara droogt erg snel op en je krijgt het er ook weer goed af! Ik heb er niks op aan te merken. Wat mij betreft een aanrader dus!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De L’Oréal Paris False Lash Wings Butterfly Sculpt Mascara is onder andere bij Kruidvat te koop voor €16,99. Daarnaast heeft Kruidvat nu ook een mooie actie voor het 2e product gratis en je krijgt er ook een gratis Beauty Boek bij kado!

Wil jij ook een keer in het testpanel zitten? Meld je dan nu aan!