Bij verhuizen komt een hoop kijken. Natuurlijk moet er een hoop gebeuren aan de vloer, muren en plafonds maar om het nou helemaal eigen te maken is de inrichting ook erg belangrijk. En tja, zeg nou zelf. Een kale muur is toch gewoon saai!

Gelukkig kwam ik in gesprek met Sandra van Tekst Op Canvas. Sandra heeft een hele leuke webshop gemaakt waar je verschillende soorten teksten op canvas kan bestellen maar ook daadwerkelijk kan laten ontwerpen zodat het helemaal perfect bij je inrichting past!

Live Laugh Love

IMG_4191

Live every moment, laugh every day and love beyond words. Dit is de inspirerende spreuk die ik heb gekozen. Omdat wij binnenkort gaan verhuizen heb ik de schilderijtjes weer even in het plastic gedaan. In ons nieuwe huis krijgen ze een mooi plekje in de slaapkamer of op mijn kantoortje.

IMG_4189

Omdat wij erg van het neutrale zijn heb ik gekozen voor een wit canvas met 70% grijze letters. Maar je kan er natuurlijk ook voorkiezen om een licht roze canvas te nemen met aubergine letters. Net wat je zelf mooi vindt.

kleurenpalet - Tekst op canvas

Omdat je bij Tekst op Canvas ook zelf je canvas kan ontwerpen is er ook een kleuren pallet die je kan gebruiken om je canvas samen te stellen. Ook kun je zelf kiezen welk lettertype je wilt gebruiken. En het leuke is dat je deze lettertype’s ook kan combineren! Wat ook wel fijn is om te weten is dat je ook zelf een lettertype kan aandragen. Dus staat de jouwe er niet tussen maakt dat gelukkig niet zo veel uit.

Lettertypen 1

Een zelf gemaakte canvas heb je al vanaf €12,95 en worden met een gratis ophangsysteem geleverd.

Welke spreuk zou jij op een canvas laten drukken?

Nieuwehandtekening