IMG_2328-1024x681

Glamour, goud, glitters welke meid houd daar nou niet van! Teeez heeft een prachtige glamour lak en vandaag review ik deze voor jullie! 

Teeez staat bekend om zijn extravagante verpakkingen. En ondanks dat het merk er alles aan doet om er superdeluxe uit te zijn is de prijs van een nagellak niet bizar hoog. Het is inderdaad wel wat duurder dan bijvoorbeeld Catrice maar absoluut geen high-end prijzen. Verder ben ik er ook echt dol op want de producten van Teeez zijn dierproefvrij. Het lakje dat ik vandaag review heet Pretty in Pyrite.

IMG_2326

Pretty in Pyrite

Het is een goed glimmende gouden lak. Ideaal voor een feestje of straks met de kerst. Toch vind ik gouden lakjes ook nu in de zomer erg leuk omdat je het goed kan combineren met bijvoorbeeld Flash Tattoos die je op elk festival wel tegen komt.

IMG_2319

Op deze foto heb ik 1 laagje op

Het viel me direct op dat je lak super snel droogt. Binnen een minuut was de lak goed droog en kon ik een tweede laagje aanbrengen. Het was niet perse nodig omdat de nagellak erg goed dekte maar om het nog net even iets meer glamour te geven is het wel mooier dan 1 laagje.

IMG_2306

Op deze foto heb ik 2 laagjes op en de Gel Setter van Essie als topcoat

De Teeez nagellak is onder andere te koop bij verschillende drogisterijen en kost maar €4,90 per stuk. Weten waar je jouw Teeez producten kan bestellen? Kijk dan even op de site van Teeez.

handtekeninglichtroze