SAMSUNG CAMERA PICTURES

Team Kappers ken ik nog wel van vroeger, zonder afspraak binnenlopen en in een modellenboek een kapsel aanwijzen.  Maar met de campagne “kies je look, wij doen de rest!” is Team Kappers een volledig nieuwe weg ingeslagen. Vandaag deel ik met jullie mijn ervaring bij Team Kappers en vertel ik je ook nog eens hoe je bij Team nog tot eind maart een gratis kleureffect kan krijgen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Shoppen doe je tegenwoordig online, dus waarom kun je niet ook je look online uitkiezen! Uit een modellen boek een kapsel uitkiezen is bij Team Kappers verleden tijd. Tegenwoordig worden er gewoon iPads gebruikt en kun je je look uitkiezen via Pinterest! Waar het hele nieuwe concept van Team Kappers om draait is dat je de salon verlaat met de look die je voor ogen had. Dat betekent dus dat je geknipt, gekleurd en gestyled de deur uit loopt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb vroeger heel veel mijn haren geverfd. Mijn haar heeft hier behoorlijk onder geleden. Daarom heb ik de afgelopen 4 jaar geen verf meer gebruikt en heb ik eindelijk mijn eigen haarkleur weer helemaal terug. Toch is het leuk om met kleur effecten te werken. Deze zorgen er namelijk voor dat je haren wat speelser ogen of juist voller. Team Kappers bied hierin 3 super trendy effecten; Babylights, Balayage en Bronde.

Babylights zijn het meest subtiel. Het kleureffect Babylights is de meest subtiele variant van kleureffecten en zijn tot maximaal twee tinten lichter dan je basiskleur. Het geeft je haar een super natuurlijke look!

Balayage is ontzettend populair. Het deed mij gelijk denken aan een Ombre alleen dan een stuk minder heftig. De Balayage verschilt niet heel veel met je huidige haarkleur en daardoor heb je ook geen last van een heftige uitgroei!

Bronde word door heel veel celebrities gedragen. Bronde is een versmelting tussen bruin en blond tinten, vandaar de naam Bronde.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Samen met Nancy (mijn kapster) heb ik op de iPad dé perfecte look voor mij uitgekozen. We kwamen uit op een kortere (voor mij gewaagde) look. Nancy adviseerde mij om gebruik te maken van verschillende kleuren om zo meer volume te creëren. Omdat ik niet te veel last wil krijgen van uitgroei hebben we gekozen voor een basis kleur die bijna gelijk is aan mijn eigen kleur. Daarnaast hebben we twee koele kleurtinten genomen om mijn haar van een kleureffect te voorzien dat helemaal bij mijn huidtype past. Het effect waar ik voor heb gekozen is een zachte bronde met koele tinten. Daarnaast heeft Nancy ook gebruik gemaakt van Color.ID wat er voor zorgde dat de kleuren niet zouden vermengen met elkaar en waardoor er geen folies nodig waren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Team Kappers 5

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na het knippen en kleuren heb ik ook nog wat advies gekregen over hoe ik het beste mijn haren nu kan verzorgen. Mijn behoorlijk heftige anti roos shampoo’s verdwijnen nu in de prullenbak en maken plaats voor een color shampoo en een speciaal masker die er voor zullen zorgen dat mijn haar goed verzorgd blijft en zijn kleuren goed blijft behouden. Daarom heb ik ook de sp volume shampoo & color mask meegekregen. Ook heeft ze mijn haren nog even mooi voor mij gekruld (zo lief!!).

Team Kappers 4

Team Kappers 3

Nancy en Team Kappers, ontzettend bedankt voor mijn geweldig nieuwe look! Ik ben er ontzettend blij mee!

Team Kappers 2

Wil jij nou ook een nieuwe look? Ga dan nu naar Teamkappers.nl en download de voucher voor een gratis kleureffect behandeling! Wees er wel snel bij want de actie geldt nog tot 31 maart.

Nieuwehandtekening