Even geleden werd ik helemaal in de watten gelegd door Team Kappers en Shoeby. Ze zijn namelijk bezig met een nieuwe campagne voor de 15 minuten touch up en samen met 4 andere bloggers werden wij hier voor gevraagd. Benieuwd hoe het was, en wat behind the scenes foto’s? Lees dan snel verder!Team Kappers verzorgt wel vaker mijn haar voor fotoshoots. Ik was daarom ook enorm blij toen ik een mailtje met een uitnodiging ontving voor deze verwendag en fotoshoot. De fotoshoot is speciaal voor de nieuwe uitblinkers dienst. Team Kappers heeft namelijk sinds kort een nieuwe service dat ‘Uitblinkers’ heet. Met een uitblinker maken ze mooie styling looks in 15 minuten voor €15,-. Nieuwsgierig naar de looks die ze voor je kunnen maken? Neem dan een kijkje op hun uitblinkers pinterestbord!

Backstage_WAVE09

Ik moest er al vroeg uit, we werden namelijk om 10 uur in Rotterdam verwacht en ik moest Lotte nog onderweg oppikken. Eenmaal op het hoofdkantoor aangekomen kregen we de super leuke setjes kleding van Shoeby te zien en mochten we deze door passen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een super leuke knal kleurig topje en hoge zwarte fringe wedges. Ook droeg ik nog wat leuke sieraden en een tasje van Shoeby.

IMG_0904

IMG_9162

Vervolgens werden mijn haren onder handen genomen. Ik had specifiek gevraagd om mijn haar wel los te houden omdat ik mezelf niet prettig voel met opgestoken haar. Ze hebben daarom een prachtige krul gezet en een soort kroontje gemaakt met een visgraat vlecht. mijn kruin werd flink getoupeerd zodat het mooi wat bol stond. Een beetje a la Amy Winehouse al zeg ik het zelf.

IMG_0934

IMG_0910

Na een lekkere lunch werden we ook nog helemaal opgemaakt door een visagiste. Ze koos er voor om een zelfde kleur lipstick (van MAC) te gebruiken als het topje. Zodat dit lekker knalde op de foto’s verder kreeg ik nog een beetje concealer en blush op en heeft ze mijn wenkbrauwen best heftig aangezet voor mijn doen. Zelf zou ik dit thuis niet zo snel doen maar het stond best goed vond ik!

Backstage_WAVE12

Backstage_WAVE22

Na alle voorbereidingen zijn we lekker naar buiten gegaan voor de fotoshoot. Het was prachtig weer dus het kon ook prima. Voor het hoofdkantoor was een soort van haventje waar echt prachtige foto’s gemaakt konden worden. Het was zo enorm gezellig en samen met Charissa heb ik ook nog zelf wat plaatjes geschoten (mocht je de foto’s van Charissa willen zien kijk dan even hier).

IMG_0937

IMG_0938

IMG_0943

IMG_2026

Ik heb echt een super geweldige dag gehad. Een paar super leuke nieuwe meiden leren kennen, een hoop geleerd en kan niet wachten tot de foto’s klaar zijn!

Wat vinden jullie van mijn 15 minuten touch up look?

Handtekening Jamey

Foto’s door Simply Silvana & Lady Goldapple