Lekker uit eten, even genieten van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn. Dat doen we toch allemaal graag? Wij wel, en het liefste maken we dan gebruik van een coupon of kortingsbon. Via via kwam ik de app TastyClub tegen. Vandaag vertel ik jullie er graag meer over.

Eerst dacht ik dat het een club foodlovers zou zijn maar daar bleek ik het totaal mis te hebben! TasyClub is namelijk een App waarmee je standaard 25% korting krijgt op de gehele rekening (inclusief drankjes!) bij de gezelligste restaurants en lunchrooms.

TastyClub 4

Het grote voordeel is dat je bij de aangesloten TastyClub restaurants dus standaard 25% korting krijgt op de hele rekening. Niks bonnetjes of krantenknipsels meenemen. Maar gewoon elke keer dat je gaat een dikke korting! Maar hoe werkt het nou?

♥ Download de TastyClub app in de Google Play Store of App Store
Word lid van de TastyClub (dit kan voor 1, 3, 6 of 12 maanden vanaf €3,33 p.mnd)
♥ Kies een restaurant uit op de TastyClub website of App
♥ Reserveer een tafeltje en vermeld daarbij dat je via TastyClub komt
♥ Laat bij het afrekenen de digitale kortingspas zien op je telefoon

TastyClub 3

Zo makkelijk is het dus om 25% korting te krijgen op een avondje uit. Houd er wel rekening mee dat je met maximaal 4 personen gebruik kan maken van de korting en vermeld vooraf dat je komt met de TastyClub korting om er zeker van te zijn dat je een voordelig avondje tegemoet gaat.

TastyClub 2

Gemiddeld zijn wij 25 euro per persoon kwijt als wij uit eten gaan. Met 4 personen kom je dan dus uit op 100 euro. Met de app bespaar je dan al snel €25! Een lidmaatschap voor TastyClub kun je per maand of per kwartaal, half jaar of jaar afsluiten. Het begint al vanaf €3,33 per maand of kies ervoor om eenmalig €39,95 te betalen voor een jaar lang genieten van kortingen. Een hele goeie deal dus al zeg ik het zelf!

TastyClub 1

Bij mij in de omgeving zijn er nog niet heel veel restaurants aangesloten maar gelukkig zijn er door het hele land al bijna 300 restaurants aangesloten. Vooral in de randstad is er keuze genoeg. Benieuwd welke restaurants er bij jou in de buurt mee doen? Neem dan even een kijkje in het complete restaurant aanbod van TastyClub. Binnenkort ga ik een dagje op stap naar Amsterdam dus komt de TastyClub app perfect uit en kan ik lekker meer centjes uitgeven in de Lush Store!

Nieuwehandtekening