Hey, Ik zal mij even kort voorstellen! Ik ben Nienke Vermeulen en heb ook mijn eigen blog, dat is lifetalktogether.blogspot.nl. Jamey heeft mij gevraagd om een mascara te testen en natuurlijk wilde ik dat doen. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Mascara is iets wat bijna iedere vrouw wel gebruikt en is een product dat zich ontzettend snel ontwikkelt, merken proberen steeds in te spelen op de trends op het gebied van wimpers en ontwikkelen nieuwe formules. Dat is iets wat ik heel interessant vind en ik test daarom veel verschillende mascara’s. Ben je benieuwd wat ik van de T. LeClerc mascara vind? Lees dan even verder!

1455783818500

De mascara belooft de wimpers voller en langer te maken, de crème substantie moet ervoor zorgen dat de mascara makkelijk aanbrengt en de wimpers volumineuzer worden zonder dat je teveel aanbrengt en spinnenpoten krijgt.

T. LeClerc Mascara 2

De applicator is wat langer en gebogen, dat is volgens de verpakking van de mascara geïnspireerd op de vorm van een wimperkruller. Dit geeft de boven- en onderwimpers volume en extra lengte. Zo creëer je bij iedere look een open blik. Dat klinkt natuurlijk heel erg goed. Maar is deze mascara ook zo fijn als dat de verpakking beweert? Dat heb ik voor je getest, en ik kan zeggen dat ik niet ontevreden ben!

T. LeClerc Mascara 1

Links zie je mijn oog zonder mascara, rechts met. Zoals je ziet maakt de mascara mijn wimpers wel degelijk langer en zorgt hij er ook voor dat de wimpers toch nog netjes gesepareerd worden. Het kan nog net iets minder aan elkaar plakken maar ik heb nog geen mascara gevonden die het beter doet dan deze. Over het algemeen ben ik dus heel tevreden over deze mascara, de formule is inderdaad fijn en lekker romig om aan te brengen. Ik ben eigenlijk wel gewoon heel erg blij hiermee! De prijs van deze mascara is €22,-.

Bedankt Nienke voor je korte maar duidelijke review. Mocht je meer willen lezen van Nienke neem dan een kijkje op haar blog lifetalktogether.

Wil jij ook producten testen voor Beauty Unboxing? Meld je dan aan voor het Testpanel!