Onlangs heeft ons Testpanel al laten zien hoe de mascara van het merk T. LeClerc beviel. Vandaag wil ik jullie een ander product van dit mooie merk laten zien, namelijk een prachtige T. LeClerc lipstick voor de lente. Kijk je mee?

Via twitter kwam ik in contact met Onlinepharmabox.be. Dit is een online apotheek waar je ook terecht kan voor beauty producten van merken zoals T. LeClerc, Avene en La Roche-Posay. Ondanks dat het uit België komt is de levering super snel. Ik had mijn pakje al binnen een dag!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

T. LeClerc is bekend geworden dankzij de legendarische T. LeClerc Loose Powder met een geheime rijstformule die in 1881 ontwikkeld is door de welbekende farmaceut Théophile LeClerc. Tegenwoordig biedt T. LeClerc een complete make-up lijn aan met meer dan 200 producten voor de teint, ogen, lippen, nagels en accessoires.

T. LeClerc lipstick T. LeClerc lipstick

T. LeClerc Lipstick

Ik heb gekozen voor een matte T. LeClerc Lipstick in de kleur Koraal.  Zoals de naam al zegt is dit een matte lipstick. De lipstick zit in een prachtig zilverkleurige huls met mooie details zoals we van T. LeClerc wel gewend zijn. De kleur Koraal is een hele frisse, maar toch subtiele lente kleur al zeg ik het zelf.

T. LeClerc lipstick

De matte lipstick brengt heel fijn en zacht aan. Hij droogt mijn lippen niet uit. Dat gebeurt vaak wel bij matte lipsticks, maar bij deze gelukkig niet! Ik merk ook dat mijn lippen lang zacht blijven, maar helaas blijft de kleur niet mega lang zitten. Na 2 uurtjes moest ik de lipstick wel weer even bijwerken. Op zich is dat natuurlijk niet erg, echter vind ik het wel fijn als lipstick wat langer zou blijven zitten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De matte T. LeClerc lipstick is onder andere te koop bij Onlinepharmabox.be en kosten €12,60 per stuk. Ik ben helemaal klaar voor de lente met mijn nieuwe matte lipstick van T. LeClerc!

Welke kleur lipstick draag jij vaak in de lente?

Nieuwehandtekening