Het lijkt wel of alle celebrities een eigen parfum uitbrengen tegenwoordig. Zo heeft ook Ariana Grande een lekker zoete parfum op de markt gebracht en ik mocht hem proberen! Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

De nieuwe geur van Ariana Grada is geïnspireerd door haar eigen persoonlijkheid. Ze wou met deze geur haar fans elke dag weer inspireren met haar speelse, maar toch sensuele geurtje.

Processed with VSCO with hb2 preset

“Voor mij werd een droom waar toen ik vorig jaar mijn eerste geur ARI lanceerde. En nu ben ik dolblij dat ik de wereld kennis kan laten maken met mijn nieuwste geur, SWEET LIKE CANDY! Net als met ARI wilde ik mijn fans opnieuw een zoete, sexy geur bieden die een positief gevoel uitdraagt. Ik ben nu al helemaal verslaafd aan de prachtige flacon met zijn perfect matte roze tint,” aldus Ariane Grande.

sweet like candy 45

Processed with VSCO with hb2 preset

De geur

Zoals de naam al laat blijken is het geurtje zo zoet als snoep. Je moet er wel echt van houden. Ik denk dat deze parfum een echte hit zal worden onder de jonge meiden. Maar voor de vrouw van 20 jaar en ouder denk ik dat deze geur veel te zoet is.

Processed with VSCO with hb2 preset

sweet like candy 4

Zoete verslaving (topnoot): Braambessen, Italiaanse bergamot, Peer

Heerlijk gevaarlijk (hartnoot): Arabische jasmijn, Frangipani, Dauwfrisse kamperfoelie

Sexy knipoog (basisnoot): Crème de cassis, Marshmallow, Kasjmier hout, Sexy vanille

sweet like candy 2

De flacon is wel echt prachtig. De flacon is prachtig matte roze en is versierd met een super schattige pompon. Het doet me bijna denken aan een suikerspin! De doos waar het flesje in zit is ook ontzettend leuk en roze. Naast een prachtige foto van Ariana Grande staat er ook met een leuke art deco lettertype de naam van de parfum op de doos.

sweet like candy 1

Sweet like candy is een perfecte parfum voor je als je houd van een super zoete geur. Persoonlijk zou ik hem eerder kiezen voor de zomer. De nieuwe geur van Ariana Grande is te koop bij Douglas voor €29,95.

Wat vind jij van de nieuwe parfum van Ariana Grande, sweet like candy?

Handtekening Jamey