Binnenkort is het zover en is het weer moederdag. Het perfecte moment om de moeders eens extra in het zonnetje te zetten, te bedanken dat ze er altijd voor je zijn. Voor deze gelegenheid heeft Nailbox een mooie Moederdag Nailbox samengesteld. Ik heb vandaag voor jullie de swatches & review Moederdag Nailbox, kijk je mee!

Over Moederdag Nailbox

Maandelijks komt Nailbox uit met een goed gevulde box. Het is altijd een verassing wat de inhoud is. Ter ere van Moederdag heeft Nailbox een mooie box samengesteld met nagellakken van het bekende merk Essie, dit is namelijk een groot favoriet bij veel vrouwen. De Moederdag Nailbox is in twee varianten verkrijgbaar; een box met onder een vijftal Essie nagellakken voor een bedrag van € 23,75. En een Large box met een vijftal Essie nagellakken, een Essie treatment, een Bourjois instant dry, een Bourjois mini glasvijl, een nagellakhouder en een Sally Hansen teenvijl voor een bedrag van € 32,95.

Swatches & Review Moederdag Nailbox

De inhoud van de Moederdag Nailbox Large

  • Essie Perennial Chic
  • Essie Sunday Funday
  • Essie Essie Vibrant Vibes
  • Essie Strut Your Stuff
  • Essie Aperitif
  • Nagellakhouder
  • Essie Millionails Treatment
  • Bourjois Instant Dry Nail Enamel Dryer
  • Sally Hansen teenvijl
  • Bourjois mini glasvijl

Kijk je gauw me naar de Swatches & Review Moederdag Nailbox

Essie Perennial Chic

Essie Perennial Chic komt uit de Essie lente collectie 2015. Het is een mooie warme nude tint met een vleugje peachy. De kleur is perfect voor een alledaagse en niet al te opvallende look. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Swatches & Review Moederdag Nailbox

Swatches & Review Moederdag Nailbox

Essie Sunday Funday

Deze opvallende en knallende kleur van Essie is perfect voor de zomer. Het is een creamy lakje met hele fijne en subtiele glitters er in verwerkt. Deze kleur steekt mooi af bij een zongebruinde huid. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Swatches & Review Moederdag Nailbox

Essie Vibrant Vibes

Deze knallende kleur komt uit de Essie neons 2015 collectie. Het is een felle kleur die lekker opvallend is. Dus hou jij van gewaagde kleuren dan kan deze kleur zeker niet ontbreken! De formule is creamy maar heeft jelly matte finish. Je hebt dus geen glossy finish maar ook weer niet een hele matte finish het zit er precies tussenin. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Swatches & Review Moederdag Nailbox

Swatches & Review Moederdag Nailbox

Essie Strut Your Stuff

Essie Strut Your Stuff komt uit de zomer collectie 2014. Het is een frisse blauwe kleur die mij doet denken aan de zee. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

 

Swatches & Review Moederdag Nailbox

Essie Aperitif

Dit is mooi klassiek rode kleur, die staat voor vrouwelijkheid! Een goede en mooie nagellak kan niet ontbreken in jouw nagellak stash. Deze kleur dekt ook mooi met twee laagjes.

De box waarde van de inhoud van de Moederdag Nailbox Large is €80,00 en Moederdag Nailbox Small heeft een waarde van €50,00.

Moederdag Nailboxen zijn exclusief verkrijgbaar bij Nailbox. De small box is verkrijgbaar voor €23,75 incl. verzendkosten en de large box voor €32,95 incl. verzendkosten

Ben jij bekend met Nailbox?