Essie Fall 2017

Ik heb heel lang uitgekeken naar de nieuwe collectie van essie en vandaag is het zover! Ik laat jullie vijf van de zes nieuwe kleuren zien uit de essie fall 2017 collection! Het is een mix van lichte en donkere kleuren. De collectie is geïnspireerd bij de jaren ’90! Kijk je gauw mee naar de swatches!

Essie Fall 2017

Essie Fall 2017

Over Essie Fall 2017 Collection

Dacht je dat de jaren ’90 over waren? af if! Want essie komt dit najaar uit met zes mooi nieuwe herfst kleuren geïnspireerd op de jaren ’90!

  • Mixetaupe
  • Saved By The Belle
  • As It!
  • Knee-High Life
  • Girly Grunge
  • Dressed To The Nineties

Essie Fall 2017

essie fall 2017 – saved by the belle

Een licht baby roze kleur met een subtiele blauwe ondertoon, waardoor het een koele kleur is en geschikt voor de herfst. Met twee laagjes dekt saved by the belle mooi.

Essie Fall 2017

essie fall 2017 – as if!

Een blauwe tint met een koele ondertoon, ook een mooi kleurtje voor de winter. Ook deze is creamy en dekt mooi met twee dunne laagjes. Dit is één van mijn favoriete tinten voor de herfst.

Essie Fall 2017

essie fall 2017 – mixetaupe

Dit is een mooie nude tint is wat mij betreft een tijdloze kleur is. Het is een ivoor kleur met een hele zacht roze ondertoon erin verwerkt. De dekt ook mooi met twee laagjes. Bij alle swatches heb ik een top coat gebruikt, voor de extra glans.

 

Essie Fall 2017

essie fall 2017 – knee-high life

Dit is een mooie warme rode herfst tint onmisbaar in een herfst collectie. De kleur heeft een paarse ondertoon waardoor het niet een standaard rode kleur is. Van deze collectie is deze wel mijn persoonlijke favoriet. Ook deze dekt mooi met twee laagjes.

 

Essie Fall 2017

essie fall 2017 – dressed to the nineties

Dit si de donkerste kleur uit de collectie. Het is een donker paarse kleur met een groen/blauwe shimmer erin in. Een mooi apart lakje en vooral als het licht er mooi op valt zie je de shimmers goed terug. Ook deze dekt met twee laagjes mooi.

Essie Fall 2017

Een mooi collectie met kleuren van heel licht tot heel donker. Voor mij is essie knee-high life de mooiste ook as if! mag er wat mij betreft zeker zijn. Alle kleuren hebben een mooie dekking met twee laagjes, precies zoals ik gewend ben van essie en het aanbrengen gaat in één enkele beweging. Voor de extra glans en houdbaarheid raad ik wel een top coat aan.

Essie Fall 2017 is verkrijgbaar bij o.a. Etos, Douglas en Bol.com

Wat is jouw favoriete kleur van de nieuwe essie collectie?