Essence Forgive Me

Mij maakt het niet uit welk seizoen het is, roze is altijd goed wat mij betreft! Essence is mijn favoriete budget merk als het om nagellak gaat. Waarom? Heel simpel Essence heeft een groot aanbod aan diverse kleuren, de kwastjes zijn super fijn en ze hebben meestal een perfecte dekking. Vandaag laat ik jullie swatches zien van Essence Forgive Me. Kijk je gauw mee?Essence Forgive Me

Ervaring met de lakken van Essence

Elke keer als ik de nagellakken van Essence na een tijdje gebruik weet ik weer waarom ik er fan van ben. Essence is één van de weinige merken met een mooi breed kwastje waarmee ik gewoon heel dicht bij mijn nagelriemen kan lakken. Voordeel van de lak zelf is dat het niet uitloopt.

Essence Forgive Me

De kleur

Deze roze kleur knalt echt van je nagels af, echt lekker girly roze. Ook al word ik alweer bijna 35 jaar ergens blijf ik toch wel een meisje meisje, dat zie je maar weer aan dit deze nagellak. Deze kleur kan je ook goed combineren in een nail art met warme tinten zodat het meer in het seizoen van herfst en winter pas. Ik pas mijn nagellakken altijd aan op mijn kleding kleur. Het is misschien stom maar ik vind het zelf belangrijk dat de kleur van je nagels mooi matchen bij kleding,. Roze is een redelijk neutrale kleur en is dus makkelijk te combineren, misschien daarom dat ik ook vaak naar roze neig.

Essence Forgive Me

Zoals ik over het algemeen gewend ben dekt deze nagellak ook met twee laagjes. Voor de extra glans en bescherming breng ik wel de The Gel Top Coat van Essence aan.

Essence Forgive Me

Ik maakte nog even een hele simpele nail art op Essence Forgive Me, less is more zeggen ze toch!

Essence Forgive Me is verkrijgbaar bij o.a Kruidvat voor €1,79

Wat vind jij van Essence Forgive Me?