De editie van november heet “Surviving the cold”. De healthbox is dit keer ook echt om de koude winterdagen mee te door te komen. Met als verassing een duik in de vriezer. Lees je mee?

Deze Healthbox is helemaal op de koude herfstdagen afgestemd. Inclusief chocola en een kaars.

healthbox review

Wat kun je deze maand in de healthbox vinden?

  1. Lovechock 93% tablet : Deze chocola staat gelijk aan puur genieten. De chocola zit vol met pure cacao, een echte superfood. Het heeft subtiele aroma’s van bloemen en fruit en is super zacht. 100% Raw, vegan, gluten- en soja vrij.
  2. Rude Health Super Fruity Muesli wordt gemaakt van alleen ingrediënten die je in je eigen keukenkastje zou kunnen vinden. Niks kunstmatig en niks geraffineerd. Het is een rijke granenmix van haver, gerst en rogge met zachte zongerijpte vruchten.
  3. King Soba pumpin, ginger & rice noodles zijn biologische glutenvrije noodles. Voor mij perfect want ik kan ze lekker eten zonder pijn in mijn buik! En lekker dat ze zijn! Je kunt ze lekker wokken voor een Aziatisch gerecht, maar aangezien ik echte pasta eters thuis heb, heb ik ze ook gewoon met de standaard sauzen gegeten die je op de pasta doet. Echt super lekker.
  4. Stevia greensweet vanilla: Een natuurlijke zoet maker. Geen suiker, geen calorieën, zeer geschikt voor kinderen en geen tandbederf. Dat het ooj vreselijk smaakt laten we maar in het midden. Sommige mensen vinden het lekker.
  5. Othica Orthiflor kauw: Inmiddels ben ik een echte fan van de Orthica producten. Toevallig moest ik van de arts mijn probiotica dosis flink verhogen, dus dit potje kwam mooi uit.
  6. Erica Lipbalsem Echinacea stick: een natuurlijke lippenbalsem stick op basis van macadamianoot, kokosnoot en bijenwas. Door het hoge aandeel ontstekingsremmende werkstoffen is de olie heilzaam voor een geIriteerde en ontstoken huid.
  7. Woo Love letter: Deze kaars moet je METEEN aansteken.. je voelt je net in een fijne blokhut in Zwitserland in de bergen. Heerlijk!

healthbox

Leuke extra’s

Als extra krijg je er ook nog een cadeau bon bij voor 1 van mijn favoriete webshops I Love Yoga. Zij hebben echt super mooie yoga kleding, maar ook voor surfers bijvoorbeeld, wat ook ideaal zit voor te sporten. Echt een kijkje nemen!

En nog een hele coole extra is een gratis sessie van Cryotherapie bij het Freezlab. Wat is cryotherapie? In het kort: het lichaam blootstellen aan extreme kou. Dit versterkt je immuunsysteem. Het werkt ongeveer hetzelfde als een dompelbad na een hete sauna, zonder het proces van een hele sauna door te hoeven gaan. Na 3 minuten stap je herboren uit de cabine, vitaler sterker en vrolijker. Dat moet je gewoon een keer proberen toch? Als ik het aandurf zal ik zeker een review schrijven op mijn healthy lifestyle blog!

Deze box was weer echt de moeite waard! Heb je al eens gedacht aan een healthbox als cadeau voor de feestdagen?

Handtekening Judith