Heerlijk dat zonnige weer, eindelijk kunnen de benen weer bloot en kunnen we lekker de zon in. In de zomer heb ik altijd een aantal favoriete producten die ik graag gebruik. Wanneer ik de geur van die producten alleen al ruik, krijg ik een instant zomergevoel! Ik deel mijn Summer Wishlist met je, wie weet ontdek jij ook nog wat favorieten!

Jill Sander – Sun Parfum

Het heerlijke parfum Sun van Jill Sander doet mij altijd aan de zomer denken. Het is een warme geur geïnspireerd op zon en strand. In de zomer draag ik niet altijd parfum, maar wanneer ik het draag is het eigenlijk altijd Sun. Tip: er is ook een douchegel in de geur Sun van Jill Sander, eerst lekker douchen na een dagje zon en daarna een spraytje parfum. Genieten!

La Roche-Posay Anthelios XL Zonnebrand

Als zonbescherming zweer ik bij La Roche-Posay Anthelios XL. Deze zonnebrand heeft factor 50, waardoor hij super goed beschermt tegen de felle zon. Ook fijn om voor je kinderen te gebruiken. Een extra voordeel van de zonnebrand is dat hij matterend is, geen glanzende huid dus, wat ik erg fijn vind. Deze gaat altijd mee op vakantie!

Nivea Sun Moisturising Aftersun

Na het zonnen is goed insmeren ook belangrijk, dit doe ik al jaren met Nivea Moisturising Aftersun. Deze aftersun is voorzien van Aloe Vera, waardoor hij verkoelend en hydraterend werkt voor de huid. Het is een fijne en subtiele geur en de aftersun trekt snel in. Je hebt de aftersun zowel in een tube als in een sprayvorm.

St. Tropez Self Tan Classic Zelfbruiner

Heb je nog niet veel tijd om uitgebreid te zonnebaden? Dan is een zelfbruiner jouw redmiddel voor een mooi zomers kleurtje. Ik gebruik graag de Self Tan Classic van St. Tropez. Het product is een schuim, welke je kunt insmeren over je lichaam en zo een bruin kleurtje creëert. Hij is licht van textuur en plakt niet, hierdoor kun je hem erg makkelijk aanbrengen op je lichaam.

TIP: Summer Black Friday bij Notino!

Shop al jouw (of mijn) favoriete producten nu met korting tijdens de Summer Black Friday bij Notino! Notino heeft twee keer per jaar een Black Friday actie waarbij je veel producten shopt met 20% korting. Kijk voor de deelnemende merken en producten op de website. Tip: het heerlijke Jill Sander Sun parfum doet mee aan de actie, sla je slag!

Wat is jouw favoriete zomer product?

Summer Wishlist: mijn favoriete producten