Ja daar is hij weer! De Goodiebox van Juni! En dit is niet zomaar een Goodiebox, maar deze is gevuld met alle items van je Summer Bucket List! Benieuwd wat er in zit? Lees dan snel verder.

Wellicht heb je mijn vorige Unboxing van de #Instafriendly Goodiebox al gezien. De box zot elke keer weer boordevol leuke beauty producten. Denk hierbij aan make-up maar ook skincare en andere beauty producten. Nou hoor ik je denken, alweer een box? Maar echt waar, Goodiebox is er niet zo maar een. Je kunt je box namelijk personaliseren door je persoonlijke profiel in te vullen. Zo weet je zeker dat je geen kleuren ontvangt die niet bij je passen of huidverzorgingsproducten waar jij niets aan hebt.

Het thema van deze maand is Summer Bucket List. Een lekker zonnetje, goede muziek en uiteraard een te gekke zomer. Om zo chill mogelijk je zomer in te gaan heeft Goodiebox een box samengesteld met fijne producten.

Hand Sheet Mask van Miqura – €7,50

Ik gebruik ze zelf veel te weinig. Maar eigenlijk is het ook hartstikke lekker om af en toe een sheet mask voor je handen te gebruiken. Ik vergeet af en toe dat je handen je visite kaartje zijn. En met een kwartiertje tijd krijg je met het hand sheet mask van Miqura weer zijden zachte handen.

Argan Oil Blush van Paese Cosmetics – €10

Ook wanneer het zonnetje schijnt kun je nog wel eens blush gebruiken. In de box zit de Argan Oil Blush van Pease Cosmetics. Naast dat de blush een prachtige kleur heeft ruikt hij ook erg lekker. Het pigment is ook prima wat mij betreft. Wel vind ik de verpakking een klein beetje saai, maar goed. Zolang het product verder goed is maakt dat natuurlijk niets uit.

Desert Metals Mascara van Teeez Cosmetics – €22

Hoewel ik eerst dacht dat het ging om een metallic kleurige mascara is dit niet het geval. Gelukkig (tenminste, vind ik..) gaat het om een normale long lasting zwarte mascara. Ik was wel een beetje verbaast dat Teeez in de box zat want ik heb al eeuwen niets meer gezien van dit merk. Vroeger kocht ik dit merk wel vaker, maar tegenwoordig zie je Teeez eigenlijk niet meer zo veel. Desalniettemin ben ik blij verrast want het is echt een heel fijn en mooi merk!

Backstage of Top Model Lipstick van Mesauda Milano – €13

Een mooi kleurtje om je summer look af te maken! Ik ontving de kleur Claudia 202. Een mega felle roze lipstick die prachtig zal staan als je een mooi tintje hebt. Helaas was de mijne wel stuk toen ik hem opende, maar na even kliederen heb ik hem gelukkig weer kunnen maken. Qua pigment spat hij echt van het scherm af! Erg fijn en zacht met aanbrengen. Precies waar ik van houd!

Face Mask #pinkpaint van Comme Deux – €17

Wauw wat ben ik hier blij mee! Dit masker is parfum vrij, vegan en geschikt voor alle huidtypetest. Even goed en dik aanbrengen op je gezicht, een kwartiertje laten intrekken en vervolgens even afwassen. Jammer dat het een kleine tube is want ik denk dat hij na een keer of 2/3 wel al op is. Maar met deze hydraterende boost kom je de zomer wel door!

Ik ben echt ontzettend te spreken over de box. De merken hebben me erg verrast en in het bijzonder het hand en gezichtsmasker.
De totale waarde van deze box zit op €69,50. En als je dan nagaat dat de Goodiebox slechts €19,95 kost is dit het zeker waard. Ook abonneren? Ga dan Goodiebox.nl.

Wat vind jij van de Summer Bucket List Goodiebox?

Handtekening Jamey