Na een maandje even geen Styletone te hebben ontvangen kwam gelukkig de Styletone oktober box weer als van ouds op de mat! En wat ben ik blij zeg, het is namelijke echt een hele leuke box. Lees je mee? 

Sponge Me – renew french Sponge

IMG_3755

De Spons is in eerste instantie hard. Zodra je heb onder de kraan houd word hij zacht en krijgt hij ook een leuk vormpje. Ik heb hem al 1 keer gebruikt onder de douche en ik kan je zeggen hij is echt super fijn! De spons is 100% natuurlijk en kost maar €9,95. De Spons die ik heb gekregen heeft een anti-aging en hydraterende werking.

Cargo – Brow kit (C-Medium)

IMG_3758

De kit bestaat uit twee vakjes. Boven zie je de brow creams en onder het dekseltje zit het kwastje verstopt. Het is helaas niet helemaal mijn kleur, maar desondanks vind ik het een erg mooi product. Het is ideaal om mee te nemen en is fijn compact! De Cargo Brow kit kost €24. Dit vind ik persoonlijk wel wat prijzig voor dit setje.

Tini Beauty – Liptini Special Edition

IMG_3743

Is het niet een geweldige verpakking! Zoals de verpakking zegt: speciaal voor je make-up bar, geweldig! De kleur die ik heb ontvangen is de Glamour Girl. Een erg mooie herstkleur. De lipstick ruikt heerlijk zoet. De prijs is wel wat aan de hoge kant maar ik moet zeggen dat hij wel erg goed blijft zitten dus het is het ook wel waard! De liptini special kost €17,95.

IMG_3752

Boven: Three Costum Lip Pencil | Onder: Tini Beauty – Liptini Special Edition

Three Costum – Lip Pencil

IMG_3750

Ook zit er in de styletone van oktober een perfect matchend lippotlood van Three Costum. Three Costum is gespecialiseerd in het mengen van kleuren zodat iedereen de ideale kleur kan vinden. Het potlood kost €15,95.

Ciaté – strawberry milkshake 079

IMG_3739

En last but not least, een van mijn favoriete nagellak merken! Ik kreeg een super leuke roze kleur. Gelukkig had ik deze niet. Het is een mooie cream lak en hij dekt heel goed. Wie weet ga ik hier nog wel een keer een uitgebreidere review over schrijven. De Ciaté lakjes kosten €9,95 per stuk.

IMG_3772

Ik ben erg positief verrast door Styletone. Wat een enorm leuke en gevarieerde box. En als je kijkt naar de waarde is hij echt ver boven de €12,50 die de box kost.

Heb jij ook al een Styletone abbonement? Niet? Bestel je box dan hier.

Nieuwehandtekening