De Styletone November box is dit keer bijzonder groot! Normaal is het een doosje dat door de brievenbus past, maar dit keer was het een grote box! Dat belooft wat. Benieuwd wat er in zit, kijk dan snel mee!

12226387_10153102897831039_1139510948_n

Zoals ik gewend ben van Styletone zit er weer een leuk mini-magazine bij waar in alle informatie over de producten staat. Ook staan er altijd leuke weetjes en dergelijken in. De doos is een stuk groter dan ik gewend ben. De standaard brievenbus doosjes zijn bij lange na niet zo groot als de doos die ik deze maand heb mogen ontvangen. Laten we er niet langer omheen draaien en kijken wat er in zit!

Gilda Cosmetic 24h cream – €58,99

IMG_4893

IMG_4901

Gilda is een high-end zweeds merk. In de Styletonebox zat een 24h cream. Dit is een heerlijk voedende dagcrème voor een droge huid. En laat het nou net zijn dat ik daar erg vaak last van heb. De crème is niet heel lekker qua geur vind ik persoonlijk. Hij is erg kruidig maar niet mega sterk. Ondanks dat het een vrij duur product is hebben we een fullsize crème mogen ontvangen!

Evolve Radiant glow mask – €13,30

IMG_4907

IMG_4912

Ik moet eerlijk bekennen dat ik Evolve nog niet ken, de verpakking sprak me ook niet echt aan. Het deed me gelijk denken aan de zalfjes van vroeger in de donkere potjes. Een beetje oubollig dus. Tot ik het potje open maakte. Een walm van cacao en cocos kwam er uit. Absoluut heerlijk. Dit maskertje ga ik zeker eens uitgebreid testen. Al is het alleen om de geur!

Cailyn Extreme Matte Tint – €17,95

IMG_4882

IMG_4919

De Styletone November editie is echt een box vol verassingen. Het merk Cailyn ken ik ook al niet! Zo leer je toch weer allemaal nieuwe producten kennen met deze box. De Cailyn extreme matte tint is een soort lipgloss die mat opdroogt. Het is echt een prachtige kleur die ik zeker vaker zal gaan gebruiken.

Green Pharmacy Gentle Face wash gel – €5,99

IMG_4891

De Green Pharmacy gentle face wash is een milde reiniger voor het gezicht. Altijd handig om te hebben!

Bubble T Moroccan mint tea hand cream – €12,95

IMG_4889

 

Een handcrème is zeker geen overbodige luxe met dit koude weer. Ik gebruik handcrème zelf dagelijks en ben een absolute fan van de mint geur dus mijn dag kon niet meer stuk!

Ik ben echt ontzettend blij verrast met deze speciale november editie van de Styletone box. De Styletone box is te bestellen voor €12,50 per maand.

Ben jij al bekend met de Styletone?

Nieuwehandtekening