Voor het eerst heb ik de Styletone Juni box besteld. Het thema van deze maand is here comes the sun. En ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet kan wachten tot de vakanties beginnen!

Styletone is een abonnement beauty box die je maandelijks, drie maandelijks, per half jaar of zelfs per jaar kan afsluiten. De box kost maar €12,50 per maand en komt per brievenbus post. Elke maand krijg je er ook een mini magazine bij waar wat meer informatie in staat over de ontvangen producten en ook leuke winacties in staan.11245154_10152823986536039_941464795_o

Flash tattoo’s

IMG_0033

Er staat niet bij waar deze tattoo’s van zijn dus ik gok van Styletone zelf. Flash tattoo’s zijn dit jaar niet weg te denken van alle festivals. Ik zelf gebruik ze heel af en toe bij speciale gelegenheden. Ze zijn makkelijk aan te brengen en ook binnen een mij van tijd verwijderd. Wel zou ik oppassen met zonnen en een tattoo. Als je een beetje snel verkleurd of verbrand is het geen tijdelijke tattoo meer dus pas op!

Royal Apothic – Lip Scrubbie

IMG_0007

Een prachtige lipscrub uit Amerika. Ik zelf kende het merk nog helemaal niet dus ben erg blij verrast. De schattige roze met zilvere verpakking zorgt voor een luxe uitstraling. De scrub is gemaakt van suiker, bees wax, druif zaadjes, amandel en cocos olie. Het ruikt erg lekker en zorgt voor zachte lippen! De lipscrub is t.w.v. €12,50.

MeMeMe – Shimmer Stack Bronze

IMG_0025

MeMeMe is niet een geheel onbekend merk in beauty box land. Maar dat neemt niet weg dat ik fan ben van dit mooie merk. Naast de mooie producten is alles ook nog eens dierproefvrij. Deze Shimmer Stack zorgt voor een mooie zomerse glow. Er zit een handig spiegeltje bij in en door het praktische formaat kan hij ook zeker makkelijk mee in je tas. De Shimmer Stack Bronze is t.w.v. €12,99.

Kost – Kabuki brush pn14

IMG_0012

Kost, weer een merk dat ik nog niet kende. Het merk komt uit Italië en is ook dierproefvrij. Ik ben niet heel erg blij met de kwast omdat hij niet heel zacht aan voelt. Daarbij vind ik de kwast ook erg goedkoop ogen. Het is wel handig als extra kwast maar zal niet mijn voorkeur hebben. De Kabuki kwast is t.w.v. €5,90.

Cougar – Snow White Whitening pen

IMG_0019

Ooooh wat was ik blij om dit product te zien! Een Whitening pen voor je tanden! Ik drink best veel koffie en dat zie je snel terug op je tanden. Ook vlak voor een fotoshoot is het natuurlijk super als je nog even je tanden wat witter kan maken. Cougar producten zijn allemaal cruelty free en word gemaakt van de gekste dingen zoals kaviaar, slakken slijm en vulkanisch as. De Snow White Whitening pen is t.w.v. €29,99.

City color – liquid eyeliner 

IMG_0016

Citycolor is een budget merk uit Engeland. En ook dit merk is dierproefvrij. Ik kan niet wachten om te zien of ik hier prachtige wings kan maken. De eyeliner is ook parabenen vrij en dat is best uniek voor een eyeliner. De eyeliner is t.w.v. €3,-.

11211832_10152823986426039_683145125_o

Ik ben behoorlijk verrast met deze box. De waarde is ver boven de €12,50 dat de box kost en er zitten veel producten in die ik met plezier zal gebruiken. Het enige waar ik minder enthousiast over ben is de Kabuki kwast maar goed dat hou je met elke box. Ik kan niet wachten tot de volgende box!

Heb jij ook al een Styletone abbonement? Niet? Bestel je box dan hier.

handtekeninglichtroze