IMG_1937bnnr

Het is weer die tijd van de maand. De Styletone Juli box lag weer op de spreekwoordelijke mat! En dit keer maken we een wereldreis! Van L.A. tot het romantische Parijs. Reis je mee?

Styletone is een abonnement beauty box die je maandelijks, drie maandelijks, per half jaar of zelfs per jaar kan afsluiten. De box kost maar €12,50 per maand en komt per brievenbus post. Elke maand krijg je er ook een mini magazine bij waar wat meer informatie in staat over de ontvangen producten en ook leuke winacties in staan. Dit keer is het thema van de box “wereldreis”.

IMG_1945

Figs & Rouge – 100% natural lip balm

De eerste stop op onze wereldreis is Tokyo. Het blikje ziet er super schattig uit met de zwaantjes er op. De lippenbalsem van Figs & Rouge staan er bekend om dat ze 100% natuurlijk zijn. Ideaal voor de droge lippen die je krijgt van de zon en zee. Voor mij een zekere must have voor op vakantie!

Prijs: €6.50

IMG_1937

RICH – Pure Luxury Intense Moisture Shampoo

Let’s go to Paris! Dit luxeproduct is een echt koopje voor de kwaliteit die je krijgt. Eindelijk een luxe, maar betaalbare, parabenen-vrije shampoo. Een leuk weetje is dat dit Rihanna’s favoriete haar merk is. Een goede shampoo is voor mij in de zomer ook altijd een must have. Daarnaast heb ik ook altijd een goed haarmasker mee op vakantie want van al dat zout word je haar net stro!

Prijs: €4.95

IMG_1929

MeMeMe – Dew Pot

Next stop Athene! Geïnspireerd door godinnen is MeMeMe make-up werkelijk hemels. Deze dew pots van de butterfly collectie zijn uitermate geschikt voor de gebronsde huid en lange zomeravonden. De MeMeMe Dew Pots bevatten geen parabenen of dierlijke bijproducten. De kleur die ik heb gekregen is een beetje richting het roze. Normaal gebruik ik dit niet zo graag maar deze tint neigt ook een beetje naar het bronze waardoor het prima te dragen is voor mij.

Prijs: €10.50

IMG_1944

Paese – Blush with argan oil

En nou op naar L.A. Een make-up look zonder blush is niet compleet, vandaar dat deze blush van Paese in de box zit. De blush is verrijkt met arganolie en een cocktail van vitaminen zoals A, C en E. Dit zorgt voor een lekker zachte huidje. Ze hebben van Styletone speciaal de NARS dupe in de box gedaan! Binnenkort zal ik hem eens testen en kijken of dit echt wel zo’n goede dupe is.

Prijs: €9.99

IMG_1935

KOST – Velvet Mat Lipstick
En last but not least. Een prachtige lipstick van het merk Kost. Ik ken het zelf nog niet, maar het deed me een beetje denken aan een lipstick die ik heb gehad van MUA. De lipstick voelt erg zacht aan en smeert goed over de lippen. Hoewel ik niet vaak rood draag is dit toch wel een van mijn nieuwe favorieten.

Prijs: €4.90

Voor mij was deze Styletone box weer echt een toppertje. Veel leuke nieuwe merken, variatie in producten en ook lekker veel make-up! En dat voor maar €12,50. Wil je hem voor volgende maand ook bestellen? Kijk dan even op de website van Styletone.

Heb jij de Styletone box al?

handtekeninglichtroze