IMG_2590

Yes! Het is weer die tijd van de maand! De Styletone augustus box ligt weer op de mat! En niet zo maar een Styletone box, de Summer edition! Hoewel de zomer natuurlijk op zijn eind loopt is het altijd leuk om toch nog even in de sfeer te blijven. Benieuwd of de inhoud net zo zomers is? Lees dan snel verder!

IMG_2632

Het is in iedergeval een erg leuke make-up box deze maand! Sommige mensen zullen het misschien jammer dat er geen bad/douche producten in zitten maar ik niet! Ik vind het echt nu al leuk dat er alleen maar make-upjes in zitten!

So Susan – Light Diffuser €19.51

IMG_2597

Ik zag een super schattig doosje bij het uitpakken en merkte gelijk al op dat het van So Susan was! Een niet geheel onbekend merk voor mij. Ik vind hun bronzers altijd erg fijn en die gebruik ik dan ook met enige regelmaat. De light diffuser is een mini doosje met 2 poeders. Een bronzer en een highligter. Wat ook goed is om te weten is dat het doosje inclusief de inhoud heerlijk ruikt naar chocolade!

Be a….bombshell – lipgloss Pink Punch €11.50

IMG_2608

Een lipgloss! En ook nog eens een prachtige kleur! Het is een beetje een donkere roze/rood kleur. En hij ruikt ook lekker naar kersen. Natuurlijk heb ik hem gelijk even geprobeerd! Helaas viel hij me enorm tegen. De lipgloss heeft helaas een mega plak gehalte en is ook niet erg makkelijk aan te brengen. Ik heb voor mijn beide lippen 4x extra lipgloss moeten pakken voor het er zo uit ziet als op onderstaande foto.

IMG_2613

Pixi – Lid Last Shadow Pen Brun Beam €9.99

IMG_2601

Eindelijk! Pixi! Ik heb er al zo veel over gehoord en heb hem ook wel eens in andere boxen zien zitten maar helaas nog nooit zelf gehad. Het ziet er prachtig uit en wauw wat een pigment. Wat ook ontzettend fijn is is dat hij erg goed blijft zitten. Eenmaal een swatch gemaakt (zie hieronder) ben ik er gelijk met mijn vinger over heen gegaan om te zien hoe goed het bleef zitten en het smeerde helemaal niet uit! Perfect dus voor je dagelijkse look!

IMG_2603

Stila – pencil sharpener €5.95

IMG_2619

Dat is helaas een bummer. Krijg je eindelijk iets van Stila, is het een puntenslijper. Altijd handig om te hebben maar helaas niet iets wat ik van Stila had willen hebben. Maar goed, we moeten een gegeven paard natuurlijk niet in de bek kijken toch!?

LookX- exclusive eyeliner 07 €17.65

IMG_2622
Hé! Deze ken ik al! Deze zat ook al in de Deautybox van April! Een hele fijne eyeliner/potlood waar je echt super mooie strakke lijnen mee kan maken. Ook van dit potlood vind ik het super fijn dat hij zo goed blijft zitten. Ook na het aanbrengen ben ik hier met mijn vingers overheen gegaan en deze smeren ook niet lelijk uit!

Al met al was het weer een topbox! Alle producten die er deze maand bij zaten zullen een mooi plekje krijgen en ik kan niet wachten om een mooie dagelijkse look te maken met de Pixi oogschaduw! Wil jij ook een Styletone box bestellen? Klik dan hier, je hebt de volgende box al voor €12,50!

Wat vind jij van de augustus box?

handtekeninglichtroze