Met de warme dagen in het vooruitzicht is het natuurlijk logisch dat iedereen naar het water trekt. Of je nou lekker aan de Côte d’Azur op het strand ligt of aan het meer in Nederland, deze strand tips zullen je absoluut helpen! Lees je mee?

Smeren, smeren, smeren. Ik kan het niet vaak genoeg roepen. Niet alleen voor het zonnen maar vooral ook tijdens het zonnen. Als je verbrand in de zon is dit namelijk hartstikke schadelijk voor je huid maar ook nog eens heel vervelend als je daarna een avondje wilt stappen. De pijn is absoluut niet fijn, dus je kunt het beter voorkomen dan genezen.

fashion-985556_1280

Drink veel water. Door dat heerlijke warme weer verlies je veel meer vocht dan normaal. Het is dus echt belangrijk om genoeg te drinken. Zo voorkom je uitdroging en het is ook nog eens goed voor je huid!

strand tips

Draag een luchtig shirtje als je naar het strand gaat. Mocht je merken dat je toch aan het verbranden bent kun je mooi je shirtje aantrekken of even in de schaduw zitten. Kijk absoluut eens even bij de Primark of OTTO. Ze hebben daar namelijk ontzettend leuke strand kleding!

beach-455752_1280

Kijk ook eens naar een waterdicht telefoonhoesje. Niets is namelijk vervelender dan waterschade aan je telefoon. Ik zelf vind het altijd lekker om een muziekje aan te zetten op mijn telefoon als ik lekker op het strand lig te zonnen. Helaas is het me al een aantal keer gebeurt dat er iemand een plens water over me heen gooit als mijn iPhone precies naast mij ligt (Grrr why?!).

maldives-666118_1280 (1)

Het is niet echt een tip voor aan het strand maar meer voor als je thuis bent. Toch wil ik hem graag aan je meegeven. Gebruik na het dagje strand een lekker frisse aftersun! Je huid droogt namelijk uit in de zon. En heeft echt wel een hydratatie boost nodig. Een aftersun sluit je huid niet af en is heerlijk fris. Extra tip! Zit de aftersun lekker in de koelkast, dan wis het niet alleen lekker voor je huid maar ook nog eens lekker verfrissend.

beach-697849_1280

Nog even alles op een rijtje

Neem jij deze tips mee naar het strand? 

Nieuwehandtekening