Het is al weer even geleden dat ik een outfit post heb gedaan. Niet zo zeer omdat ik niet wil, maar omdat bijna niets meer lekker zit. Niet zo gek natuurlijk als je zwanger bent. Tijd om dus te gaan shoppen voor positiekleding! Benieuwd naar mijn eerste zwangerschaps outfit? Lees dan snel verder!

Op dit moment ben ik 16 weken (bijna 17) zwanger. Niet zo gek dus dat ik al een beetje een buikje begin te krijgen. Nou had ik al vrij snel dat mijn gewone spijkerbroeken niet echt lekker meer zaten. Maar dat loste ik op door wat meer jurkjes met leggings te dragen. Toch mis ik mijn spijkerbroeken en shirtjes. Dus na een hormonen uitbarsting van jewelste voor mijn kledingkast heb ik mijn tas gepakt en ben ik gelijk naar de winkel gegaan om een nieuwe broek te kopen. Vanaf het moment dat ik die heb ben ik verkocht aan positiekleding.

Nou kennen jullie allemaal vast wel de webshop Sans-Online. Nou kocht ik daar al wel regelmatig dameskleding maar had helemaal niet in de gaten dat ze ook ontzettend veel mooie zwangerschapsoutfits verkochten. Dus ik ben lekker gaan rondneuzen!

Mamalicious

Het merk Mamalicious kende ik al omdat ik hier al een andere broek van had aangeschaft en die zit echt als gegoten! Niet zo gek dus dat ik voor deze zwangerschaps outfit weer een mooie jeans heb gekozen van dit merk. Daarnaast heb ik ook een simpele zwarte legging besteld. Deze zit een stuk hoger waardoor de band niet zo drukt op je buik. In het najaar zal ik deze legging zeker weten veel gaan dragen met leuke jurkjes en zo. Deze zul je dus nog wel een keer voorbij zien komen in een andere outfit post!

Ook heb ik een hele leuke lichtblauwe sweater van het merk Noppies besteld. Het is dan wel een sweater, maar door de korte mouwen is hij ook heel erg leuk te dragen in de zomer (wanneer het wat frisser is in de avond) of in de herfst. Is het geen leukerd?

Ik hoop dat jullie deze “nieuwe” soort outfit posts leuk vinden! Mocht je zelf ook in verwachting zijn en nog op zoek zijn naar leuke positiekleding, neem dan zeker eens een kijkje in de sale van Sans-Online want ze hebben echt een hoop leuks!

Handtekening Jamey