IMG_3580bnnr

Dagelijks gooien we in Nederland 500.000 plastic flesjes weg. Daar wilt KRNWTR iets aan doen. Ik drink dagelijks toch wel 6 glazen water en heb altijd een flesje mee voor onderweg. Door de waterflessen en karaffen word water drinken net wat aantrekkelijker en daarnaast ook nog eens duurzamer! Lees je mee?IMG_3575

Door een merk van kraanwater te maken zetten de 2 oprichters kraanwater terug op de kaart en wordt kraanwater drinken weer duurzaam, bewust en extra lekker. En tja, ook nog eens fashionable verantwoord omdat KRNWTR namelijk ontzettend leuke waterkaraffen, waterflessen en ook glazen op de markt hebben gebracht!

IMG_3580

De waterkaraf is geschikt voor 1 liter water. Natuurlijk staat de karaf gewoon leuk op tafel maar daarnaast is het in de zomer ook heerlijk om er een paar schijfjes citroen en munt in te gooien voor een lekkere frisse limonade.

IMG_3579

Bij de complete set krijg je er naast een karaf ook 4 waterglazen bij. Alles is voorzien van het bekende KRNWTR logo. De glazen zijn mooi stevig dus kunnen ook prima in de vaatwasser (niet heel energiezuinig maar wel erg makkelijk…).

De KRNWTR waterkaraf en glazenset is te koop voor €25. Naast dat het leuk is voor jezelf is het misschien ook wel leuk om cadeau te doen (voor de feestdagen misschien een idee?).

Nieuwehandtekening