Ik ben echt een papa’s kindje. Als Bram weer iets wilt maken is het eerste wat ik roep, laten we even papa vragen of hij kan helpen. Als ik ziek ben? Dan bel ik gelijk dokter papa. Want tja, mijn papa kan en weet ALLES!

12324880_10153320077841039_1985944913_n

Soms frustreert dat Bram wel eens. Hij bedoeld het altijd goed, begrijp me niet verkeerd. Maar mijn vader die kan het gewoon altijd beter. Daar valt niet tegen op te boxen. Maar als papa’s kindje heb ik ook wel wat gekke trekjes overgenomen. Zoals de passie voor Ray-Ban brillen, gek op (sci-fy) films, ICT knobbel en nog veel meer dingetjes.

Samen Star Wars kijken…

Mijn papa heeft een enorme film collectie opgebouwd door de jaren heen. Maar de film serie waar wij het meest gek op waren/zijn is toch wel Star Wars. Mijn vader heeft mij zelfs zo enthousiast gekregen dat ik een hele collectie met poppetjes had en niet te vergeten mijn alarmklok in de vorm van R2D2. Ik kon het dus ook niet laten om de Jedi badjas te bestellen bij Coolgifts! Zoals je kan zien is mijn papa hier enorm blij mee.

Star Wars 2

Hoewel hij 50+ is gedraagt hij zich met grote regelmaat als een klein kind haha! Wat echt super cool is aan deze badjas is dat de mouwen en de muts precies zijn als de Jedi kostuums uit de Star Wars film. Als een echte Jedi stond mijn ouwe heer gelijk allemaal Jedi posses te maken haha.

Het mag wel duidelijk zijn dat ik echt een papa’s kindje ben. Ben jij ook een papa’s kindje?

Nieuwehandtekening