Vandaag heb ik voor jullie een Stamping nail art gemaakt met MoYou Mother Nature 10. Dit is de eerste stempel plate die ik aanschafte. Vooral de afbeelding van de paardenbloem en de vlinders vond ik erg mooi. Maar de plate heeft ook hele mooi afbeeldingen van bloemen en die gebruikte ik voor de nail art, kijk je mee!

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

 

Wat heb ik gebruikt

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

Als eerste heb ik de basis kleuren, Essie Blanc en Essie Mr. aangebracht.

 

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

Je ziet dat de plate heel vaak gebruikt is door de beschadigingen. Tegenwoordig gebruik ik een plastic schraper die mijn plate niet beschadigd.

Nadat de basis goed droog was ben ik ga stempelen met MoYou Mother Nature 10. Ik heb voor het stempelen heb ik ook Essie Mrs. gekozen, zo blijft het toch één geheel. Per nagel drie keer de bloem gestempeld. Daarna heb ik met de peachy kleurige lak van PP de bloemen extra bewerkt op mijn nagels. Ik maakt met de striper brush de kleuren intenser en liet de kleur overlopen van licht naar dnker. Zo komt de afbeelding meer tot leven.

 

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

Nadat de alles goed droog ik breng ik de Revlon Daimond top coat aan. Sindskort gebruik ik deze top coat heel graag, geeft een mooi shiney finish en laat de stempel afbeeldingen niet uitlopen en zorgt er ook voor nadat de lak eronder langer blijft zitten. Door een top coat aan te brengen maak ik de harde lijnen wat zachter.

 

Stamping Nail Art MoYou Mother Nature

Ik vind deze Stamping Nail Art MoYou Mother Nature erg leuk geworden en draagbaar. Wat vind jij van deze nail art?

Liefs, Lonneke van Nail Passion