Spy-2015-Melissa-McCarthy-action-Movie-Wallpaper-HD-wallpaper

Melissa McCarthy slaat weer toe! In de actiekomedie SPY trekt ze de stoute spionnenschoenen aan wat zorgt voor hilarische momenten. SPY is een absolute aanrader voor het donkere herfstavondje thuis op de bank. Heb jij hem nog niet gezien? Lees dan snel verder en maak kans op de dvd!

spy-740x400

Over SPY

Melissa McCarthy en Jason Statham zijn hilarisch en gewapend in deze geweldige komedie vol actie! Susan Cooper (Melissa McCarthy) heeft een kantoorbaan bij de CIA en staat op het punt het allernieuwste en meest onwaarschijnlijke geheime wapen te worden. Wanneer haar partner (Jude Law) verdwijnt en een andere superagent (Statham) is ontmaskerd geeft Susan zichzelf op als vrijwilliger om undercover te gaan en een dealer in massavernietigingswapens op te pakken. En natuurlijk beloofd dit een hoop hilarische momenten.

SPY_ProductionStill_4028x2692_2_FM1

6 redenen waarom Susan Cooper een succesvolle spion is!

Ze rijdt in stijl!

giphy

Ze is perfect in vermomming!

2

Ze gebruikt zeer effectieve gadgets!

3

Ze weet hoe je moet vechten!

4

Ze is goed met de koekenpan!

5

Haar achtervolgingen zijn episch!

6

Voor mij is Melissa McCarthy echt een absolute heldin. Al haar films zijn zo positief gestemd en ik lig ook echt altijd in een deuk. Wil jij deze herfst aanrader ook zien? De DVD en Blu-ray zijn te bestellen bij Bol.com.

Mee doen aan de winactie?

laat een reactie achter en vertel mij waarom jij denk dat Melissa McCarthy jouw super SPY is! 

De winnaar zal na 18 oktober persoonlijk een mailtje ontvangen.

Nieuwehandtekening