Tijd voor een leuke ready for spring outfit! Hoewel de lente natuurlijk heerlijke temperaturen kan hebben is het soms nog wel een beetje fris. Daar rekening mee houdend heb ik een super leuke outfit voor jullie samengesteld. Kijk je mee?

spring outfit

Ready For Spring

Sommigen hebben het wel eens eerder gezien, ik ben namelijk echt gek op mint kleurtjes. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat ik heb gekozen voor een fel mint blauw biker jasje. Het jasje is van het merk Royal Chicks. Deze had ik heel toevallig al heel lang in mijn kast hangen maar droeg ik eigenlijk bijna nooit omdat hij meestal of te warm of te koud is voor het weer. Perfect voor de lente dus!

spring outfit 1

Het shirtje wat ik draag heeft 2 verschillende kleuren. De achterkant is wit en de voorkant is grijs. Het shirtje is van het merk G-Star. De maat die ik hier draag is L. Doordat het shirt lekker wijd valt is hij ook fijn voor de wat warmere dagen. De Jeans die ik draag zijn ook van G-Star. Gek genoeg is dat het enige merk waar ik altijd voor Jeans kan slagen.

IMG_7069

Voor details heb ik gekozen voor mijn nieuwe By Lou Lou clutch. Deze is heel zacht roze en heeft goude details net als het bikerjasje. By Lou Lou heeft verschillende verkoop punten, zelf haal ik mijn By Lou Lou items altijd bij Gold Moments. Het zacht roze komt ook nog even terug in mijn haarclip van Hairjewelz by Elle. Vroeger droeg ik altijd dit soort clips, maar tegenwoordig zie je ze niet zo veel meer. Deze clip is nog in veel meer soorten designs te koop en kost €9,95 per stuk.

IMG_7043

En last but not least mijn nieuwe tas van Michael Kors! Ik zou normaal nooit zo’n dure tas kopen maar een poosje terug heb ik een winactie gewonnen bij FableFrique en won €100 shoptegoed voor de Designer Outlet in Roermond. Ik ben echt zo enorm blij met deze tas. Doordat de tas wit met beige en gouden accenten heeft is hij heel makkelijk te combineren met verschillende outfits.

IMG_7104

SPRING OUTFIT

Jeans: G-Star – Top: G-Star – Bikerjasje: Royal Chicks – SLB: By Lou Lou – Tas: Michael Kors

IMG_7032

Ik ben helemaal happy met mijn outfit. Wat vind jij van mijn Spring Outfit?

photography backdrops

Foto's door: Marit Lemmens Photography
Foto Backdrop: Ubackdrop