Het mooie weer begint eindelijk door te zetten, dat betekend voor mij dat ik de winter luchtje en verzorgingsproducten langzaam aan ga opruimen en de spring essentials uit de kast komen. Benieuwd welke spring essentials dat zijn? Lees dan snel verder!

Parfum – 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit

Ook mijn parfum smaak veranderd per seizoen. Onlangs heb ik de Pink Pepper & Grapefruit geur van 4711 Acqua Colonia ontvangen die ik toch wel echt heerlijk vind voor het voorjaar. De geur is het beste te omschrijven als een lekkere frisse geur met een licht kruidig warm/zoete ondertoon. En zeg nou zelf, die flacon is toch to die for?! Deze heerlijke lente parfum kost €36,95.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Foundation – Vichy Dermablend 3D Correctie

Tijdens het wisselen van seizoenen heb ik altijd een wat rommelige huid. De kou en warmte verschillen zijn duidelijk zichtbaar op mijn huid, evenals een lekker kleurtje. Ik wissel daarom vaak van foundation. De Vichy Dermablend 3D correctie foundation vind ik erg fijn omdat hij niet alleen dekt maar ook corrigeert. Deze foundation is verrijkt met salicylzuur en eperuline. De eperuline heeft een kalmerend effect en de salicyzuur verbeterd de kwaliteit van je huid. Een echte aanrader dus. De Vichy Dermablend 3D Correctie foundation kost €19,95.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nagellak – Only You

Nou heb ik echt kasten en kasten vol nagellak thuis. Toch kan ik het niet laten om nieuwe kleuren en merken te proberen. Zo kwam ik ook de lakjes van Only You tegen. Deze zijn te koop bij de Ici Paris en zijn ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Ze kosten nu namelijk maar €5 per stuk. Ik heb gekozen voor een paar glimmende lakjes. De oranje voor koningsdag, en een diep blauwe en groene lak die beide echt vol zitten met prachtige glimmers. Een paar zonnenstralen op je handen en je glittert helemaal weg!

Spring Essentials 2

Spring Essentials 1

Nou dit waren mijn nieuwe essentials van dit seizoen. Natuurlijk komen en gaan er veel meer producten uit mijn stash. Maar hier zal ik een andere keer wat meer over vertellen.

Wat is voor jou een echte spring essential?
Nieuwehandtekening