3 personal trainer

Vorig jaar heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met sporten. En nee, niet in een sportschool. Maar gewoon aan huis met een personal trainer. Waarom? En hoe gaat dat nou? Ik vertel je er in dit artikel alles over.

Waarom een personal trainer

Heel simpel gezegd heb ik hiervoor gekozen omdat ik nooit naar een sportschool zou gaan en ik echt die stok achter de deur nodig heb. Daarnaast ben ik best lastig te motiveren en wanneer het om een “vreemde” gaat zal ik altijd net even wat meer doen dan ik zou doen als bijvoorbeeld Bram mij zou zeggen dat ik iets moet doen.

Het sporten met een PT is voor mij net wat fijner omdat ik ook zo het tempo kan aanhouden die bij mij past. En geloof mij die is niet heel erg snel. Ik ben niet een sportief persoon en ik heb ook echt geen conditie. Maar goed, hier werken we nu hard aan! De reden dat ik voor Petra heb gekozen is omdat zij ook aan huis traint. Dat wilt zeggen dat ik niet uit de comfort zone van mijn huis hoef en daarnaast ook geen opvang voor Noé hoeft te regelen. Overdag heb ik toch het huis voor mij alleen en kunnen we dus in alle rust (op het kleine meisje na) sporten.

Een aantal maanden verder, hoe gaat het nu?

Ik ben nu al een paar maanden verder. Toch voelt het niet alsof ik al ver genoeg ben. Ik denk dat dit vooral komt omdat wij een paar weken echt goed ziek zijn geweest. Hierdoor kon ik vrijwel niet sporten en heb ik het idee dat ik niet zoveel heb gedaan als ik had willen doen. Wel heb ik een (voor mij hele grote) mijlpaal behaald. Ik heb namelijk meegedaan met een groepsles boxen. En sterker nog, ik vond het echt super leuk dus heb mij gelijk opgegeven voor de volgende clinic in maart!

Ik wil mijzelf dan wel belonen als ik zoiets heb behaald. Dus toen ik van NA-KD een aantal items mocht uitzoeken heb ik ook gelijk een leuke sport trui besteld. Het is een oversized hoodie die de zelfde kleuren heeft als mijn sportbroek van Nike. Echt he-le-maal blij mee! Mocht je trouwens ook willen shoppen bij NA-KD, gebruik dan de code Beautyunboxing15 dan krijg je nog 15% korting op je bestelling.

Ik ga voor nu gewoon nog even een poosje door met de 1 op 1 sessies, maar op den duur wil ik ook vaker mee gaan doen aan groepslessen. Maar hiervoor wil ik me eerst iets comfortabeler voelen. Maar wie weet hoe ik er volgende maand over denk!

Heb jij wel eens gesport met een personal trainer?