Er zijn een paar dingen in mijn leven waar ik niet zonder kan. Uiteraard mijn telefoon, mijn portemonnee maar ook een spiegeltje is iets wat ik altijd bij mij heb. Eindelijk heb ik een hoesje gevonden waardoor ik alle drie mee kan nemen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt! Benieuwd? Lees dan snel verder.

IMG_4664

Een telefoonhoesje is bij mij echt noodzakelijk. Ik gooi mijn telefoon vaak zo in mijn tas, hij valt wel eens en daarbij vind ik het ook een stuk makkelijker vasthouden omdat mijn iPhone 6s nogal glad is. Het 3 in 1 hoesje die ik gebruik is een stukje dikker dan de hoesjes die je misschien gewend bent. Maar dit komt omdat er dan ook een apart vakje in zit waar je een spiegeltje vind en ook je pasjes in kwijt kan. Zelfs je huissleutel zou er in passen. Ideaal voor een avondje stappen dus.

IMG_4691

Het hoesje is verder niet zo heel zwaar. Hij is gemaakt van een licht soort zwart plastic. Op de achterkant zit een 3D print en door de diepte verschillen houd het ook fijn vast. Ik dacht in eerste instantie dat het spiegeltje een stuk kleiner zou uitvallen. Maar niets is minder waar. Het spiegeltje is namelijk bijna net zo groot als het hoesje zelf! Zo kan je ten allen tijden je lipstick bijwerken.

IMG_4675

In het hoesje vind je ook 3 vakjes voor pasjes. Voor mij is het dan alleen voor de noodzakelijke pasjes, bijvoorbeeld mijn pinpas, ID en creditcard. Voor een avondje stappen is dat prima natuurlijk, maar voor dagelijks zou het niet fijn zijn voor mij omdat ik alleen al 20 spaar pasjes heb van onder andere The Body Shop, V&D en de Douglas.

IMG_4697

Het iPhone 6s spiegel hoesje kost €24,95 en is te koop bij exclusievehoesjes.eu. Naast de zwarte versie hebben ze nu ook een roze spiegel hoesje in het assortiment! Bij Exclusieve Hoesjes kun je ook terecht voor Samsung hoesjes en andere iPhone hoesjes.

Heb jij ook altijd een spiegel in je tas?

Nieuwehandtekening