Essie is een van mijn favoriete nagellak merken. De kwaliteit is altijd top en ze hebben ontzettend veel mooie kleuren en limited editions. Ik vind het dan ook echt een super leuk initiatief van Etos dat je nu kunt sparen voor een gratis Essie goodiebag! Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan snel verder.

Bij Etos kun je vanaf nu sparen voor een super leuke Essie goodiebag! Bij elke aankoop krijg je punten waarmee je dan uiteindelijk een super leuk tasje krijgt, 2 exclusieve essie lakjes en een hele handige nagellakring en nagelvijl. Bij elke 10 euro die je uitgeeft krijg je een spaarpunt. En bij 10 spaarpunten ontvang je dus een Essie Goodiebag t.w.v. €38.

Ik heb al een goodiebag mogen ontvangen. En wauw wat is het tasje leuk zeg! Die ga ik zeker gebruiken voor mijn make-upjes. Er zit ook een heel leuk hangertje aan met een hartje en een soort kwastje.

In het setje zaten ook 2 (voor mij) nieuwe nagellak kleurtjes. Namelijk Need A Vacation (joh echt!!!) en Back in the limo. Het zijn echt twee hele leuke kleuren voor het voorjaar en die zullen dan ook zeker veel gedragen gaan worden!

Need A Vacation – Een heel lieve bubblegum roze kleur
Back in the Limo – Peachy roze kleur

Essie goodiebag

Eindelijk een Nagellakring!

Ook zit er in het tasje een heel handige nagellakring. Hierin zet je het potje terwijl je je nagels lakt. Super handig want zo heb je je handen vrij, je nagellak dichtbij en knoei je gelijk een stuk minder! Ik wou al een tijdje een nagellakring halen maar moet je eerlijk bekennen dat ik ze in de winkels nog niet eerder heb gezien. Wel online, maar goed dan vergat ik het elke keer weer om te bestellen.

De setjes zijn in 4 kleuren sets te krijgen, maar let wel OP=OP! Je kunt de punten sparen tot en met 9 april en inwisselen kan tot en met zondag 23 april 2017.  Je hebt dus nog een maand de tijd om punten te sparen! Klik hier voor meer informatie.

Ga jij ook wel eens shoppen bij de Etos? En spaar je dan ook al punten?

Handtekening Jamey