IMG_220221

Vandaag review ik voor jullie de Soap & Glory Supercat Eyeliner. De Supercat eyeliner is  eyeliner voor beginners en ik heb niets anders dan lovende woorden gehoord hierover dus ik ben benieuwd! Lees je mee?

De eyeliner zit in een super schattig doosje. Zoals ik gewend ben van Soap & Glory is ook hier de verpakking roze met goud en zwart. Wat me gelijk op viel was dat er een heel mooi scherp puntje aan de eyeliner zit. Ook belangrijk: de eyeliner is na opening maximaal 6 maanden houdbaar.

IMG_2201

Het puntje is gemaakt van vilt. En is ondanks dat hij flexibel is toch nog erg stevig. Je kan er eigenlijk direct een mooie strakke lijn mee trekken. Ideaal voor de perfecte wings! Vergeet alleen niet om de dop gelijk na gebruik weer op de pen te doen want anders droogt hij uit.

IMG_2211

Ik zelf gebruik bijna geen eyeliner. Mede omdat ik dat te veel werk vind voor een gewone werkdag. Gelukkig is deze eyeliner erg makkelijk in gebruik en kan zelfs ik voor een avondje uit nu eyeliner aanbrengen. Wat me wel opviel is dat hij niet waterproof is. Als je ook maar een klein drupje water op je ogen krijgt lijk je gelijk een panda.

IMG_2218

De Soap & Glory Supercat Carbon Black Extreme Eyeliner Pen kost ongeveer 6 pond en is te koop op eBay, en in Engeland bij verschillende drogisten. Daarnaast kan je tegenwoordig ook bij de Douglas in Duitsland Soap & Glory krijgen. Of deze pen daar ook te koop is weet ik niet zeker maar ik ga uit van wel omdat deze eyeliner in het vaste assortiment zit.

IMG_2202

Wat vind jij van de Soap & Glory Supercat Eyeliner?

handtekeninglichtroze