IMG_3013bnnr

Als ik iets heerlijk vind is het wel na een lange warme douche een rijke body lotion gebruiken om me in te smeren. Sinds kort heb ik kennis gemaakt met een nieuwe body lotion en ik ben echt verslaafd! 

IMG_3013

De Devoted Creations So Naughty Nude is eigenlijk een soort lotion die er voor zorgt dat je kleurtje beter blijft zitten. Ook zit er een hele lichte glimmer in door de Diamond dust waardoor je huid mooi glanst! En dan hebben we het nog niet eens gehad over die heerlijk intense geur!

IMG_3018

De lotion ruikt heerlijk zoet naar aardbeien. Niet te sterk maar precies goed! Ik heb zelf een vrij droge huid en daar is deze lotion precies goed voor. Ik smeer hem altijd lekker dik op en toch trekt het super snel in. Niets is namelijk vervelender dan een crème of lotion die niet goed intrekt!

IMG_3016

Dode zee mineralen die worden gecombineerd met exotische huidverzorgende ingrediënten zullen wonderen verrichten op je huid, de tekenen van veroudering verminderen, huidschade helpen te herstellen, het verbeteren van de elasticiteit.

Ook bevat deze moisturizer renovage die je huid perfect hydrateerd, Idealift tegen huidverslapping en verbeterd de elasticiteit.

Bodyfit vermindert de verschijning van cellulite en bevordert de stevigheid.

SunXTend voorkomt kleurvervaging en verlengt de levensduur van je bruine huid.

Wat ik zelf ook heel fijn vind is dat het een grote flacon is met een pompje. Ik had voorheen altijd body butters van The Body Shop maar dat werd altijd een zooitje. Doordat hier een makkelijk pompje op zit heb ik daar absoluut geen last meer van!

IMG_3031

De lotion is niet goedkoop moet ik toegeven. De Devoted Creations So Naughty Nude zit in een flacon van 550ml en kost €19,95 en is onder andere te koop bij yinto.nl. Voor mij is het het absoluut waard!

Ken jij Devoted Creations al?

Nieuwehandtekening