SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een droge huid is iets waar ik helaas dagelijks mee te kampen heb. Gelukkig zijn er een hele hoop producten in de markt die mijn huidje hydrateren, maar ik heb nog nooit zo’n grappig product gezien als de SNP – Animal Otter Aqua Mask. Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel verder!

Een droge huid kan ontstaan doordat je vochthuishouding uit balans is. Hierdoor droogt je huid sneller uit en krijg je last van bijvoorbeeld schilfertjes of een trekkende huid. Het is daarom erg belangrijk om je huid (zeker in de koude maanden) goed te hydrateren. Dit kan je met verschillende crèmes doen maar ook met een goed voedend masker.

SNP - Animal Otter Aqua Mask

SNP – Animal Otter Aqua Mask

In samenwerking met Conceptual Styles mocht ik een SNP masker proberen genaamd de SNP – Animal Otter Aqua Mask. En zoals de naam al verklapt heeft dit masker een printje van een Otter! Hoe grappig is dat! Het is een sheetmasker wat lekker makkelijk aanbrengt. Je hoeft eigenlijk alleen de verpakking open te maken, het masker uit te vouwen en die breng je aan op je gezicht.

SNP - Animal Otter Aqua Mask

Na het uitvouwen van het masker (wat nog best lastig was omdat hij erg verfrommeld in de verpakking zat) heb ik hem aangebracht op mijn net gereinigde gezicht. Het is een heerlijk fris gevoel en je voelt gewoon je huid opladen. Het enige nadeel van het masker vind ik dat de gaten voor je ogen en mond en neus erg groot zijn waardoor er heel veel huid niet goed gehydrateerd worden. Ik heb daarom met mijn handen wat overtollig “masker vocht” op die plekken aangebracht.

SNP - Animal Otter Aqua Mask

Ik vond het masker erg fijn. Hoewel het masker eigenlijk wat aan de grote kant is voor mijn gezicht merkte ik wel dat mijn huid een stuk zachter en gevoeg aanvoelde. Het masker is te koop bij conceptualstyles.nl en kost €4,95 per stuk. Naast de Otter variant is er ook een Dragon, Tiger en Panda variant.

Hoe vaak gebruik jij een maskertje om je huid te hydrateren?

Nieuwehandtekening