Smooth skin gold Smooth skin

Met dit mooie weer wil je niets liever dan je benen laten zien, maar gezien ik een best donkere haargroei heb ben ik meer aan het scheren dan dat ik kan genieten van blote benen. Ik heb daar gelukkig nu een permanente oplossing voor gevonden! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ik mocht namelijk het pareltje onder de IPL apparaten proberen, de Smooth Skin Gold. De Smooth Skin Gold is namelijk niet zomaar een IPL apparaat maar zelfs de sterkste in de markt. Veel IPL apparaten zijn namelijk niet zo sterk als deze, waardoor je niet alle haartjes weg lasert. Smooth Skin Gold beloofd na een 12 weken lange kuur een mega verschil te laten zien. Ik ben hem natuurlijk uitgebreid aan het testen.

Smooth skin gold Smooth

Smooth Skin Gold

Naast dat dit het krachtigste IPL apparaat op de thuis gebruik markt is heeft dit apparaat ook een speciale sensor die je huidtype analyseert en vervolgens de pulsen daarop aanpast. Zo weer je zeker dat hij niet te hoog staat en verbrand je je huid nooit.

Smooth skin gold Smooth skin gold

Wat doet een IPL apparaat?

Dat is makkelijk, hij verwijderd permanent de haren. Met de flitsjes verwijderd het apparaat de haarzakjes waardoor de haartjes geen kans meer krijgen om terug te groeien. Met de sensor bepaald het apparaat voor jou welk huidtype je hebt en welke stand flits je krijgt. Let op: Voor een hele donkere huid is het apparaat niet geschikt.

Smooth skin gold 1

Zoals ik al zei beloofd de Smooth Skin Gold fenomenale resultaten na 12 weken. Hiervoor moet je wel een 12 wekelijks programma volgen. Ik ben nu zelf in week 2 (op mijn benen). Het is de bedoeling dat je dan dus elke week dezelfde zone flitst. Wat ik wel erg leuk vond om te zien was dat na de eerste keer gebruiken de haren al minder snel terugkwamen. Natuurlijk komen ze na 1 of 2 keer flitsen weer terug. Dus ik ga nog 10 weken verder flitsen!

Smooth skin gold

De Smooth Skin Gold is verkrijgbaar in 3 varianten. Het verschil zit hem in het aantal flitsen. Ik zelf heb de “kleinere” variant met 120.000 Flitsen. Deze is te koop bij FreshWaterValley voor €449. Het is niet erg goedkoop, maar als je bij een kliniek een IPL behandeling wilt voor je benen ben je zeker €700 per behandeling kwijt.

Speciaal voor jullie heb ik ook nog een super mooie korting! Met de kortingscode Beautyunboxing krijg je op FreshWaterValley maar liefst €50 korting waardoor de Smooth Skin Gold nog maar €399 kost!

Ik heb hoge verwachtingen! Wat vind jij van IPL, zou jij het zelf ook doen?

Handtekening Jamey