Niks is vervelender dan misgrijpen als je iets nodig hebt. Hoe vaak het mij nu al is gebeurt dat de WC-rollen op waren, of dat Bram net de laatste kop koffie zet. Hoe ideaal zou het zijn als al dit soort producten gewoon automatisch thuisbezorgd worden? Dat dachten de bedenkers van de app Stockon ook, en ik heb het uitgeprobeerd!

Stockon is een app die het hele misgrijp probleem oplost. Je zult met de app nooit meer zonder de fundamentele boodschappen zitten. Daarom wil ik graag vandaag mijn ervaring over Stockon met jullie delen. Waarschijnlijk zijn jullie na het lezen van dit artikel ook meteen enthousiast.

YouTube video

Mijn ervaring met de app

Je kunt de app gemakkelijk op je telefoon installeren en je kunt gelijk beginnen. Door te swipen kun je de benodigde boodschappen uitkiezen. Per categorie beslis je simpel wat je wel of niet nodig hebt. Dit “boodschappenlijstje” kun je continue aanpassen. Dus mocht je een keer geen toiletrollen of iets anders nodig hebben dan haal je deze heel simpel weer van je lijstje.

Mij ben echt fan! Ik hoef namelijk als ik boodschappen doe met Noé geen grote onhandige producten mee te nemen. De boodschappen die ik doe hoeven alleen nog maar dagelijkse verse producten te zijn. Want via Stockon wordt mijn voorraad wc-papier, luiers en koffiebonen (vooral koffiebonen!!) automatisch aangevuld. Super handig! Ik hoef er dus zelf niet meer over na te denken. Het zijn producten die je niet kan missen in huis maar vaak genoeg in de supermarkt vergeet. De app is echt een uitkomst, zeker met een druk leven en een kleine.

Mijn meest bestelde producten

  • Luiers
  • Koffiebonen
  • WC-papier
  • Wasmiddel
  • Vaatwas tabletten
  • Frisdrank

De app heeft niet alle producten zoals een supermarkt bezorgservice of andere app. Het gaat echt om houdbare producten zoals tandpasta, wc-reiniger en dergelijke. Je kunt dus geen komkommer of andere verse producten bestellen via Stockon. Zelf vind ik dat juist fijn omdat je nog steeds lekker de deur uit moet voor de dagelijkse boodschappen. Maar met de kinderwagen en Noé hoef ik niet meer te prutsen met allerlei grote producten. Deze producten worden namelijk automatisch aangevuld door Stockon. Kortom ik ben echt helemaal blij met de app! Het schilt mij een hoop moeite en tijd. Dat is in mijn drukke leventje natuurlijk super fijn.

  • Niet meer sjouwen met zware boodschappen
  • Altijd de nodige producten in huis
  • Gratis verzendkosten (boven de €25)
  • Met een druk op de knop je bestelling wijzigen (hier krijg je ook een reminder van, de dag voor de levering)

De Stockon app is volledig gratis. Ook betaal je geen verzendkosten wanneer je boven een bedrag van €25 besteld. Zit je daar onder, dan betaal je €2,49 voor.

Zou jij de Stockon app gaan gebruiken? Welke producten vergeet jij altijd in de supermarkt?

Handtekening Jamey