Je thuis voelen in je eigen huis. Niets is belangrijker. De afgelopen 2 jaar zijn wij druk bezig geweest om dit te realiseren, Toch hadden we het gevoel dat er 1 ruimte in het huis nog niet thuis voelde, namelijk de slaapkamer. Vandaag heb ik de eerste stap gezet om dit toch te creëren. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Alle kamers in het huis zijn al aan de beurt geweest. Behalve de kamer waar wij toch minimaal 8 uur per dag zijn. De slaapkamer. Ik moet eerlijk bekennen dat het ook niet een hele hoge prioriteit heeft gehad. Maar nu onze inloopkast op zolder af is, Noé helemaal gesetteld is in haar eigen kamertje en ook beneden de keuken helemaal af is vind ik het toch echt tijd om ook de slaapkamer op te knappen. 

Rustig aan beginnen

Maar ook Rome is niet in 1 dag gebouwd. Dus met de slaapkamer ga ik ook stap voor stap aan de slag. Ik heb namelijk hele leuke ideeën in mijn hoofd, maar goed de juiste spullen er bij vinden is een tweede.Een van mijn wensen voor de nieuwe slaapkamer is kleur bekennen. En om daar mee te beginnen heb ik prachtige lijsten met posters van Desenio gekregen! 

Zoals je kunt zien heb ik posters in een rustige tint gekozen die ook allemaal goed bij elkaar passen. Omdat we boven het hoofdeinde van ons bed een raam hebben kan ik daar de poster wand helaas niet hangen. Maar aan de zij muur heb ik meer dan genoeg ruimte. 

De juiste lijst

In totaal hebben we nu 5 prachtige lijsten met posters van Desenio hangen. Ik heb gekozen voor een combinatie van eiken en witte lijsten om het een beetje speels te houden. Maar beneden in de woonkamer hebben we een hele poos geleden rosé kleurige lijsten opgehangen. Dit geeft ook een heel leuk effect mocht je daar van houden. Mocht je benieuwd zijn welke posters wij nu hebben hangen, ik heb hieronder de namen en maten voor je neergezet.

Blue Beach Wave (21×30)
Dusty Pearl (30×40)
Woman in Blue Dress (30×40)
Marc Jacobs (70x100cm)
Pink Flower Dream No2 (50×70)

Ook posters en lijsten van Desenio aanschaffen? Gebruik dan nu de code BEAUTYUNBOXING en krijg 25% korting op posters en lijsten. (geldig van 6 t/m 8 november) Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien hoe ik onze slaapkamer omtover tot een slaapkamer om van te dromen. Wanneer ik weer een paar stappen heb genomen zal ik jullie hier zeker weer meer van laten zien.