SAMSUNG CAMERA PICTURES

Al maanden zeur ik bij Bram om een gebreide poef. Maar helaas vind hij het maar niets. Tot ik hem wat leuke plaatjes liet zien over hoe je een gebreide poef in je interieur kan plaatsen voor net die extra umpf! Kijk je ook even mee?

Ikwilzitzakken

Mijn poef komt van de webwinkel ikwilzitzakken.nl. Naast poefjes verkopen ze hier (je raad het vast wel) zitzakken! En natuurlijk vind Bram die veel interessanter dan een gebreide poef, maar goed die discussie heeft hij mooi niet gewonnen. De gebreide poef was hier te koop voor maar €99,95 in plaats van de €119,95 waar je ze normaal overal voor ziet.

ikwilzitzakken 4

Naast de mooie prijs hebben ze ook nog eens een super uitgebreid assortiment. Het poefje dat ik heb hebben ze maar liefst in 9 verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor een zacht blauwe poef om net even wat meer kleur te creëren in ons huisje. De kleuren die we nu vooral gebruiken zijn wit, grijs en hout. Een beetje kleur is dus van harte welkom!

ikwilzitzakken 3

Je hebt onlangs al kunnen zien dat ik een krukje gebruik als salontafel. Sommige mensen doen dit ook met deze poefjes. Om wat draagvlak te maken kun je dan een mooi dienblad gebruiken. Omdat onze ruimte niet zo groot is in de woonkamer heb ik hem als bijzettafel gebruikt voor naast de bank. Op onze bank heb ik dezelfde kleur kussentjes liggen zodat het een mooi geheel word.

ikwilzitzakken 2

Wat ik erg leuk vind is dat je de gebreide poefjes en krukjes enorm goed met strakke meubels kan combineren. In het begin voelde onze woonkamer en stijl erg koel en koud aan. Met de gebreide meubels creëer je echt warmte en gezelligheid en voel ik mij nu echt op mijn gemak.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn nieuwste aanwinst vinden! Vind jij een poef ook zo schattig?

Nieuwehandtekening